A hónap háza: fenyőfák árnyékában a Tisztviselőtelepen

A hónap háza: fenyőfák árnyékában a Tisztviselőtelepen

A Tisztviselőtelepen bukkantunk a 260 nm-es, különleges ingatlanra. Miközben a főváros nyüzsgése idáig nem ér el, mi magunk könnyedén eljuthatunk a belvárosba. Egyszerre aknázható ki tehát a szinte vidéki nyugalom és a pulzáló nagyvárosi élet. Az már csak hab a tortán, hogy az épületből még számos csoda kihozható! Bár mi valamiért így is, kicsit megkopottan is nagyon szeretjük!

 

A Tisztviselőtelepen kínált ingatlanról

 

“Tisztviselőtelepen ritka nagy alapterületű telekkel rendelkező, klasszikus stílusú, önálló családi ház. Az 1180 nm telken 3 tégla felépítmény található, a telek LK-1/T-1 besorolású, a 36/2019. (VIII.22) önk. rendelet 1. melléklet szabályozási terve szerint terepszint felett 35 %, terepszint alatt pedig ugyancsak 35 % beépíthető, mely rendelkezést az új kerületi építési szabályzat nem módosítja.

A Tisztviselőtelepen álló épület 1886-ban épült, alapja vasbeton szerkezetű, a ház alatt több helyiségből és vizesblokkból álló száraz pince található, ablakokkal. A földszinten a szobák tágasak, zömében különnyílóak, a tér a számos ablaknak köszönhetően kiválóan alakítható. A víz-, villany-, gázvezetékek régiek, korszerűsítésre szorulnak, a fűtés parapetes gázkonvektoros, évekkel ezelőtt a szobák egy részét klimatizálták.

A 2000-es években emeletráépítés történt, ez a terület külső lépcsőházból megközelíthető, a használható lakóterület hozzávetőleg 120 négyzetméter, több tágas szobából, közlekedőből és vizes helyiségből áll (a minimum 1,9m magas terület összértéke 74 négyzetméter). Itt a vezetékek koruknak megfelelően korszerűek, a nyílászárók thermo üvegesek. Az emelet egy része utcai frontú, a nyílászárók elhelyezkedése szerint több szobának kialakítható, az udvari frontú lakószobák a 26 négyzetméteres terasszal kiegészülve a sűrű, fás udvar felé néz. A terasz kültéri burkolattal burkolt, intim kialakítású. A Tisztviselőtelepen kínált ingatlan minden helyisége napos, jól szellőztethető. A teljes tetőszerkezetet, héjazattal együtt az elmúlt 2 évben lecserélték. […]”

 

További részletek, ár és fotók a Tisztviselőtelepen kínált házról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?