Grafit szürke elemek: elegáns vonalvezetés az Izabella utcában

Grafit szürke elemek: elegáns vonalvezetés az Izabella utcában

A harmonizáló ajtó, ablakkeretek és a hozzájuk passzoló konyhabútor kiváló tipp lehet a lakásukat felújító emberek számára. De azoknak is meghozhatja a kedvét a festegetéshez, mázoláshoz, akik épp nem terveztek változtatást… Irány az Izabella utca egy eladó, gusztusos otthona!

 

Az Izabella utcában kínált lakásról

 

“Megvételre kínálom ezt az Andrássy úttól kb. 50 méterre található, napfényes, felújított, 36 nm-es, utcára néző, kellemes hangulatú, gyönyörű kis lakást.A ház külső homlokzatát 2017-ben felújították, a lépcsőház is jó állapotú,de mivel renndezettek az anyagi körülményei a háznak,ezért azt is rövid időn belül felújítják.

A lakás AIRBNB engedéllyel rendelkezik (ez az egy van az egész házban!), nagyon jól működött, aztán hosszú távra lett kiadva, szeptember 1-el jár le a bérlő szerződése. A fürdőszobában levő szinte új Ariston bojler szolgáltatja a melegvizet, a fűtést összesen 3 db NOBO falpanel látja el,de igény esetén a gáz is visszaköthető.A közös költség 10.800.- Ft amely tartalmazza a vízhasználatot is.Tökéletes választás befektetésnek is, de első lakásként is hasonlóan jó döntés.A lakás per és tehermentes, 1/1 tulajdonú.”

További részletek és fotók az Izabella utcai lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?