Valami Anglia! Villa angolszász stílusban, egyenesen Budáról!

Valami Anglia! Villa angolszász stílusban, egyenesen Budáról!

Eladó II. kerület Széphalom városrészében, “csendes, sík mellékutcában egy angol stílusú, hangulatos családi villa, amely a klasszikus angolszász eleganciát, időtállóságot és minőséget a mai kor különleges, minőségi anyagaival tökéletesen ötvözi”. A tényekkel nincs mit vitatkozni. A ház gyönyörű és tényleg Anglia hangulatát idézi!

Az angolszász stílusú villáról, részletesen

 

“[…] Kívül és belül egységes luxus minőségű építészeti stílus és kivitelezés. Hatalmas fenyők és magnolia árnyékában, sík, ősfás, megvilágított, gyermekbarát kertben, számos extrával.
Az angolszász stílusú, 410 nm-es épületben a legmodernebb fancoil hűtő-fűtő rendszer került kiépítésre, amely a speciális hőszigetelésű, klinker téglával burkolt falak miatt kifejezetten takarékos üzemeltetést tesz lehetővé. A fancoil rendszert padlófűtés és hagyományos radiátorok is kiegészítik.

Belépéskor egy nagy, elegáns hall fogad, beépített gardróbokkal, egy gyönyörű mosdóval. Ide csatlakozik az emeletre vezető valódi bükkfa lépcsősor, a konyha továbbá a nappali, valamint az alsó szintre vezető lejárat. A földszinten az 55 nm-es, világos nappalihoz, egyedi tervezésű szeparált konyha és egy fantasztikus télikert kapcsolódik. Mind a télikertből, mind a nappaliból egy nagy fedett teraszon át kényelmesen megközelíthető a teljesen zárt, intim, parkosított kert. A földszinten találjuk a könyvtárszobát is, mely hálószobának, vendégszobának is használható. A nappalit kandalló teszi még kellemesebbé.

Az angolszász stílusú otthon emeletén került kialakításra a szülői hálószoba, amely saját fürdővel rendelkezik. Közvetlenül mellette egy járható, tágas gardrób található, amely igény szerint hálószobának is kialakítható. Az emeleten további két hálószoba és még egy fürdőszoba került kialakításra. Az emeleti szobák egy nagyon tágas nappaliból nyílnak, amelybe egy szobányi méretű mennyezeti felülvilágító ablakon illetve fali ablakain át ömlik be a fény.

Az angolszász hangulatú ház alsó szintjén egy hatalmas nappali helyezkedik el, mely egy nagy méretű félig fedett átriumhoz csatlakozik. Az átriumban egy tároló helyiség, grillterasz valamint kosárpalánk helyezkedik el, és lépcsősor vezet fel a kertbe. Szintén az alsó szinten helyezkedik el a garázs, műhely, nagy tárolószoba. A garázson keresztül a lenti előszobába érkezünk, amihez egy gardróbszoba csatlakozik és egy kisebb szoba, ami jelenleg hobbiszobának van berendezve. Innen jutunk fel a földszintre. Az előszobából továbbhaladva egy egyedi konyha lett kialakítva. A földszinten helyezkedik még el egy tágas fürdőszoba illetve a mosókonyha is. Jelenleg ez az egység fittness, zenélési és társasági élet helyszíneként szolgál, de akár teljesen szeparált lakrészként, vagy irodaként is használható, wellness részleggé átalakítható. […]”

 

További extrák és fotók az angolszász stílusú házról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?