A hét lakása: egy Baross utcai, fehér szépség!

A hét lakása: egy Baross utcai, fehér szépség!

A “Nyócker” talán egyik legérdekesebb és egyben leghosszabb utcájában, a Baross utcában mindig akad érdekesség. A most következő, a fotók alapján ragyogó, világos ingatlan abszolút kiérdemli a hét lakása címet!

A Baross utcai otthonról, részletesen

 

“VIII. kerületében, a Baross utcában, eladó egy 3 szobás (4 szobássá alakítható), 3. emeleti, utcai nézetű, napfényes 80 nm-es, 2 éve teljes körűen felújított lakás. A lakás 3 hatalmas szobával rendelkezik, melyekből kettő utcai nézetű (18 nm + 23,6 nm), egy pedig amerikai konyhás nappaliként funkcionál (18 nm + 23,7 nm). A nagyobb utcai nézetű szoba könnyedén ketté is alakítható, így 4 szobás is lehet az ingatlan. Továbbá található egy fürdőszoba és egy külön WC is. A Baross utcai lakás előtt található kb 3 nm-es körfolyosó rész, akár kis erkélyként is funkcionálhat, hiszen a tulajdonoson kívül ezt senki nem használja.

A környék az elmúlt években rohamos fejlődésen ment keresztül, köszönhető többek között a Corvin sétány terjeszkedésének, amely pár perc sétára van az ingatlantól. Emellett a közeli Horváth Mihály tér és a Kálvin tér is jelentős rácfelvarráson esett át. Továbbá az Orczy tér is a közeljövőben megújul, hiszen új arculatot kap és a közlekedési kapcsolatokat is rendezik. A Baross utca tájékán, nőni fog a zöldterületek aránya, rendezik a parkolási felületeket, felújítják a közösségi közlekedési megállókat, mely szintén a környék ingatlanárait pozitívan fogja érinteni. Közlekedés remek, a 9-es busz, a 83-as troli, az M72-es troli is a közvetlen közelben, a 4-6-os villamos vonala is sétatávolságra.”

További részletek és fotók a Baross utcai lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?