Iskola kulcsszóra szűrtünk Budapesten, ez az épület a kedvencünk!

Iskola kulcsszóra szűrtünk Budapesten, ez az épület a kedvencünk!

Már csak két nap és becsengetnek. És bár az online oktatás jó eséllyel egyre nagyobb teret fog hódítani, azért még nagyon kellenek az iskola intézmények. Körbenéztünk a fővárosban, kulcsszavaztunk és az alábbi, XXII. kerületi eladó ház mellett tettük le a voksunkat…

A lehetséges iskola épületről, részletesen

 

“ÖT SZINTES 68 SZOBÁS INTÉZMÉNYI ÉPÜLET! Budapest peremén a XXII. kerületben, közel az M0-s autópályához és a 6-os főúthoz, vonattal, BKV-val, személy illetve teherautóval is kiválóan megközelíthető ingatlan eladó! A patinás ház 1922-ben épült, belülről nagy részben felújított, kívülről kimondottan rendezett, jó állapotú. Az épület kisebb átalakítással kiválóan alkalmas munkásszálló, iskola, szálloda, apartmanház, irodaház, idősek otthona céljára és számos más célra, mint pl. kisebb-nagyobb ipartelep, termelőüzem kialakítására. További kiszolgáló épületek még építhetőek rá, miután a telek nagysága ezt megengedi.”

További részletek és fotók a potenciális iskola kapcsán az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

De mi állt itt, ahol most iskola lehetne…?

 

Ha esetleg tudja valaki, milyen funkciót töltött be a XXII. kerületi épület, izgatottan várjuk komment formájában az információt Facebook oldalunkon! Az egyik fotón, bár látható egy emlék tábla, sajnos a szöveget nem tudtuk kivenni rajta.

Oknyomozók számára, az ingatlanhirdetés és fotók alapján izgalmas feladat a válasz felderítése. De persze nem sértődünk meg, ha valaki élből felismeri az épületet és megírja számunkra a korábbi funkciót, esetleg az 1922-ben épült ház teljes történtetét… A segítséget és a szórakoztató tippeket is akár előre köszönjük!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?