9 hónap alatt sem vitték el Ferenc József fővadászának egykori, visegrádi otthonát…

9 hónap alatt sem vitték el Ferenc József fővadászának egykori, visegrádi otthonát…

Mi elsőre beleszerettünk, de lehet, a bizonytalan idők teszik, vagy senkiben sem él épp igazi, romantikus vágy, hogy az ország egyik legszebb helyén, a Pilis lábánál, a Duna ölelésében, Ferenc József fővadászának egykori otthonában éljen…

Mindenesetre még mindig eladó az egyik leghelyesebb ház Pest megyében. Mi teszünk még egy próbát, hiszen ez a kis kincs megérdemli, hogy szerető tulajdonosra találjon! 67 nm 29,8 millióért!

Ferenc József fővadászának egykori otthonáról, részletesen

 

“Visegrád szívében a Fellegvárra közvetlen panorámával, eladó családi házrész.
Az épület az 1700-as években épült, 70 cm vastag falakból, Ferenc József fővadászának lakásaként. Ebben az időben épült a plébánia és a templom is. A ház elől közvetlen panoráma nyílik a Visegrádi Fellegvárra, a másik irányban pedig a Duna, és a Börzsöny látható. A palota pedig szinte a közvetlen szomszédban található.

A házrész két szobából, konyhából, fürdőszobából, egy kamrából áll. Tartozik hozzá egy fedett garázs, és egy tároló is. A telek osztatlan közös tulajdon, mindenki a rá eső részt tartja karban és gondozza. A fürdőszoba, felújítása elkezdődött a padlót újra kell rakni, festés, mázolás is szükséges. Az épület műemlék minősítést kapott, és szerepel az országos listán. A fűtést két cserépkályha is biztosítja.”

00a

00b

00c

00d

01

01a

01b

További fotók, alaprajz és részletek Ferenc József fővadászának egykori otthonáról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?