Romantikus pillanatok Zánkán, vízparti birtokon!

Romantikus pillanatok Zánkán, vízparti birtokon!

Ősfás, csodás birtok, egy érdekes épület és további lehetőségek várják a romantikus oázis után vágyókat. Hogy mi kell ahhoz, hogy a miénk legyen a közvetlen vízparttal rendelkező terület? Hát negyed milliárd forint!

A romantikus fészekről, tényszerűen

 

“ROMANTIKUS HANGULATÚ, BELTERÜLETI VÍZPARTI INGATLAN ELADÓ SAJÁT ENGEDÉLLYEL RENDELKEZŐ ÚJ HORGANYZOTT STÉGGEL! Az ingatlan intim, szép ősfás, gyümölcsfás könyezetben, s természetesen a non plus ultra SAJÁT VÍZPARTTAL!
A telekre összesen 3 db ház építhető, így még 2 db házat/társasházat is el tud helyezni rajta, ha szeretne.
Az ingatlant 1976-ban egy kőműves építette, majd tulajdonost váltott.
A falakat már akkor 44cm-es téglából építette, így teherbírása rendkívül jó.A ház alatt egy 100 m2 pince is helyet kapott. Villany bővitve lett 3X32A. Az árban benne van a romantikus, új kovácsoltvas kerítés, a kapu között 2 hatalmas tömb vöröskő pillérrel, ami még nincs felszerelve, de az ár már tartalmazza, ezen felül, amennyiben az új tulaj szeretné egy rose márványkandalló, s gránit padlóburkolat is benne van az árban.”

További képek és részletek a romantikus birtokról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Zánka, a Káli-medence kapuja

 

Zánkáról sokaknak az egykori úttörőtábor jut eszébe. A Balaton északi partján található település azonban ennél többet kínál. Ráadásul nem csak a csobbanás, de romantikus túrák, biciklizések, borozások is karnyújtásnyira vannak. Zánka történetéről, a környező és helyben megtalálható, vonzó lehetőségekről a település saját honlapjáról tájékozódhatunk.

 

Tipp mindenkinek, romantikus hangulat ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?