Tavaszi hangulat egy ragyogó, vidéki otthonban!

Tavaszi hangulat egy ragyogó, vidéki otthonban!

Egészen húsvéti a most következő, finom, vidám tavaszi színekkel berendezett, 100 nm-es győri lakás. Persze az arculat az új tulajdonos keze alatt még változhat. Mi mindenesetre így, ‘tokkal-vonóval” együtt szerettünk bele a tágas szépségbe.

A tavaszi szépségről, bővebben

 

“Igazi otthon Győr belvárosától karnyújtásnyira! Nádorvárosban eladó egy teljeskörű felújításon átesett, magasföldszinten elhelyezkedő, 96 m2-es amerikai konyha-nappalis, 8 m2-es erkéllyel rendelkező lakás. A tágas és világos, tavaszi hangulatú lakás várja új lakóit. A lakás lakberendezői iránymutatás alapján került felújításra és átalakításra az idei évben, a teljes villamos és vízhálózat, valamint a burkolatok cseréje megtörtént. Új beépített konyhabútor, gardrób szekrény került elhelyezésre, mely még optimálisabb térkihasználást tesz lehetővé.

Az otthon két nagyméretű hálószobával és egy kisebb szobával rendelkezik, mely alkalmas akár gyerekszobának, akár a fotókon látható módon dolgozó szobának is. Külön helyiségben kapott helyet a tágas fürdőszoba, illetve a mellékhelyiség. A fürdőszobában sarokkád és zuhanyzó egyaránt elérhető. A vételár részét képezik a beépített bútorok (konyha és gardrób szekrény), a további, tavaszias berendezési tárgyak egyedi megállapodás szerint elérhető. A belső udvar színezés és szigetelés előtt áll jelenleg. Tekintse meg ezt a jól átgondolt és harmonikusan berendezett lakást, mely saját igényeit és esetleges befektetési szándékát is tökéletesen ki tudja szolgálni.”

További képek, alaprajzok és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?