Rizikós, de nem rossz: felújított lakások egy kultikus diszkó felett, nem csak befektetőknek!

Rizikós, de nem rossz: felújított lakások egy kultikus diszkó felett, nem csak befektetőknek!

Az egészen kicsitől a nagyobb apartmanokig kínálnak lakásokat a Tisza Gyöngye épületében. A szállásfoglaló oldalakon is jól pörgő hely tehát új gazdákat keres, de ha valakinek akad 149 milliója, egyben is felvásárolhatja, az egyébként tényleg pofásan berendezett mini-otthonokat! Egy ritkaság az egyik legjobb egyetemi városból!

Már egyesével is eladóak a Tisza Gyöngye apartman szuper dizájn lakásai! Közel két hónapja írt róla a Délmagyar, hogy 149 millió forintért megvásárolhatóak a kultikus épület apartmanjai. Befektetői szempontból már az az ajánlat sem volt rossz, de hát ugye kinek van ennyi pénze? Most úgy fest, szűkebb büdzsével is részesedhetnek páran a jóból! Akár már 12,86 millió forintért is!

“KÜLÖNLEGES APARTMAN SZEGED EGYIK LEGIKONIKUSABB ÉPÜLETÉBEN! KIHAGYHATATLAN BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG!

Szeged-Belvárosában, az egyedülálló panorámával rendelkező, és a majd 50 éves brandet képviselő Tisza Gyöngyében frissen kialakított apartmanlakás eladó teljes felszereltséggel, bútorzattal. A háromszintes épület középső szintjén 13 apartman került kialakításra melyek széleskörű hasznosítási lehetőségeket rejtenek magukban.”

Ezek közül öt hirdetését találtuk meg az ingatlanbazar.hu oldalán. A kínált lakások 21-től 51 nm-ig terjednek, az említett, legolcsóbb lehetőség mellett 26 és 30 milliós ajánlatot is találni! Az apartmanok továbbra is elérhetőek egyben, a vonatkozó kínálatot itt lehet átböngészni, és akár egyesével virtuálisan bejárni a lakásokat!

DCIM103GOPROGOPR4398.JPG

DCIM103GOPROGOPR3887.JPG

http://www.molnarbence.com/ - Molnár Bence - esküvő fotózás, esküvői fotós, Szeged, Balaton

További képek és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!