Ha van 1 millió eurója, most egy mozdulattal elköltheti! Luxus a Szent István parkban!

Ha van 1 millió eurója, most egy mozdulattal elköltheti! Luxus a Szent István parkban!

“Szent István park legfelső emeleti, nagy teraszos luxus lakás eladó!” Ennél, a már önmagában izgalmas mondatnál már csak a képek csigázzák fel jobban az érdeklődést. Hát igen, élni tudni kell! Sok-sok fotó!

“Az egyik, ha nem a legkülönlegesebb lakást kínáljuk megvételre a Szent István parkból! A Szent István park Budapest egyik legnépszerűbb pihenőhelye, amely a Duna-parti elhelyezkedése miatt szuper kilátást biztosít a Margitszigetre és a budai hegyekre. 1928-ban létesült az egykori parkettagyár helyén Lipótvárosi park néven. Területét szobrok és emlékművek tarkítják, köztük Raoul Wallenbergé. Jó időben gyakran akadnak itt különböző rendezvények, koncertek, de ezek nélkül is remek hely, ha kutyasétáltatásra (ehhez külön kutyafuttatót alakítottak ki), kéz a kézben andalgásra vagy egy szabadban elfogyasztott reggelire vágyunk. A parkot jelentős Bauhaus épületek övezik, melyek Budapest első penthouse jellegű lakásait rejtik.

00a

Ezen penthouse-ok közül is a legkülönlegesebb kerül most értékesítésre, melyhez két nagyméretű, élhető terasz is tartozik! Az épület legfelső, 6. emeletén található a 107 m2 lakóterülettel, valamint egy 40 m2 és egy 25 m2-es terasszal rendelkező luxus lakás. A pár évvel ezelőtti felújítás teljes körű volt, mind műszakilag, mind esztétikailag. Nappali+2 hálós, két fürdőszobával. Óriási méretű beépített szekrények kerültek beépítésre. A felhasznált anyagok minősége és a beépített gépek mind a legmagasabb színvonalat képviselik. Nem csak a teraszokról, de a lakásból is Budapest egyik legkülönlegesebb panorámája élvezhető.
A nappali különlegessége a bioethanol kandalló, mely igazán meghitté varázsolja a hidegebb estéket.”

Az ingatlan adatai

  • Ár: 1.000.000 Euro
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 140 nm
  • Szobák száma: 3
  • Ingatlan állapota: Jó

01

01a

01b

02

02a

02b

További képek az ingatlanbazar.hu oldalán!