“Nyócker” kicsit másképp: egy szuper ékszerdoboz lakás az Orczynál!

“Nyócker” kicsit másképp: egy szuper ékszerdoboz lakás az Orczynál!

Az Orczy út közelében kínált, 34,9 milliós otthon igazi gyöngyszem. Mi gondolkodás nélkül beköltöznénk. És ön?
“Orczy út közelében 33,5m2-s FELÚJÍTOTT, BERENDEZETT félemeleti lakás ELADÓ! Külön konyha, fürdőszoba, hálószoba megtalálható lesz a felújítás után. Teljes berendezéssel, 1 év garanciával! Közvetlen mellette 28,21m2-s lakás is megvásárolható!

A jelenlegi fotók az előző lakások referencia képei. Orczy úti nézetének köszönhetően világos, a párkány magasan van így nem látnak be az utcáról! A ház rendezett a lakóközösség jó! Felújításra gyűjtenek a házban, most tették rendbe az udvart, a következő munka pedig az elektromos hálózattal kapcsolatos lesz. Közlekedése kiváló! […]”

További részletek és fotók az Orczy út ajánlatról az ingatlanbazar.hu oldalán! A képek referencia fotók!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?