Lakhatás állandóra egy gazdasági épületben? Csácsbozsokon igen!

Lakhatás állandóra egy gazdasági épületben? Csácsbozsokon igen!

Hangulatos, állandó lakhatásra alkalmas gazdasági épületet kínálnak eladásra Csácsbozsokon. Az ár zseniális, az önfenntartó és zöld energia barát élethez minden adott! 

“Zalaegerszeg, zöldövezeti részén a Bozsoki-hegyen kínálom megvásárlásra ezt az 1401 nm-es telken fekvő zártkerti állandó lakhatásra alkalmas gazdasági épület. A Csácsbozsokon álló  épület két szintes összesen 72 nm-es. A felső lakószint frissen felújított, ahol egy szobát, konyhát és fürdőszobát találunk, az alsó szinten 3 helyiség van, ami jelenleg tárolóként funkcionál. Adottságai azonban olyanok, hogy akár a jelenlegi lakótér bővítésére is használható. Az épület téli melegéről a lakószinten egy hordozható cserépkályha, a pincében egy vaskályha gondoskodik.

 

A terület aszfaltos úton két irányból is megközelíthető, művelési ágból kivett zártkert besorolású (normál adásvételi szerződéssel megvásárolható), szőlővel, gyümölcsfákkal beültetett, gyönyörű örökpanorámával a Csácsi arborétumra. A kert lejáróján egy nagy melléképület található, mely tűzifa és egyéb kerti eszközök tárolására alkalmas, vagy akár egy kertre néző terasszá is átalakítható. Közművek közül villany és víz található a házban, a kert locsolásához esővízgyűjtő ciszterna van kialakítva. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!