Vajon hány nyaraló van a fővárosi ingatlanpiacon?

Vajon hány nyaraló van a fővárosi ingatlanpiacon?

Lassan, de biztosan közeledik a jó idő, úgyhogy megnéztük, hány darab eladó nyaraló található jelenleg Budapesten. A nyerőszám a 21!

A XXIII. kerület mellett a XI. és a III. is több ajánlattal kecsegtet. De persze akadnak nyaraló hirdetések más fővárosi helyszíneken is. Íme egy szubjektív válogatás azoknak, akik egy talpalatnyi, privát zöld felületet, nyugalmat keresnek Budapesten. Vagy azoknak, akik ide jönnének nyaralni az ország más helyszíneiről!

 

Molnár-sziget, XXIII. kerületi nyaraló

 

XXIII. Soroksár szigetén, zártkerti területen eladó ez a 80 nm-es tégla építésű ház, 1100 nm-es telken. A telek 15,5 m széles és 71,50 m hosszú, parkosított, sok zölddel. A telken villany van, a víz mély fúrt kútból jön, emésztő ki van építve. A kerítésnél van a gázcsonk, az utcában a vezetékes víz és csatorna. A telken található egy 3-szintes Alpesi típusú tégla ház áll, melynek alapterülete 37 nm, össz lakóterülete 82 nm. A házban 2 szoba és 3 félszoba van, konyha, étkező és fürdőszoba van. A házban a fűtés kandallóval biztosított. A telken áll egy leburkolt 16 nm-es pavilon, mely pihenés és kerti partik színhelye. […]

Képek és további részletek a nyaraló kapcsán az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

XI. kerület, Budapest

 

XI. kerület, Kamaraerdő városrészben üdülő övezetben eladó osztatlan közös telken 367 m2-es telekrész kis faházzal, minden oldalról kerítéssel határolt. A telken vízvételi lehetőség fúrt kútból van, villany a faházban. A környék csendes barátságos. A kert fákkal, bokrokkal, növényekkel benőtt, nagyon szép állapotú. Az ingatlan jól megközelíthető, tömegközlekedéstől (87, 187 busz, 41 villamos) kb. 5 perces séta, gépkocsival nem aszfaltos úton (murvás) csak pár száz métert kell megtenni a Repülőtéri úttól. A telken egy kb. 30 nm összterületű faház, illetve szerszám tároló található. Jelenleg nem építési terület, de ott lakásra is átalakítható. A telek szomszédjában nagyon szép lakóház található. Pihenésre, nyaralásra, de befektetésnek is különösen jó lehetőség!

Képek és további részletek a nyaraló kapcsán az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Péterimajor, XXIII. kerület

Befektetési szempontól, kiadásra kiválóan alkalmas teljesen felszerelt nyaraló, saját horgászstéggel, fürdőzési lehetőséggel, sütögetési lehetőséggel! Eladásra kínálok Budapest XXIII. kerületében, távol a város zajától egy vízparti, téliesített, gépesített és teljes mértékben felszerelt faházat, stéggel. A Gyáli csatorna mellett elhelyezkedő horgásztó haltelepítésrõl a Dózsa Horgászegyesület gondoskodik. A magánterületre csak a tulajdonosok léphetnek be. […]

Képek és további részletek a nyaraló kapcsán az ingatlanbazar.hu oldalán!