Amikor a terasz nagyobb, mint az eleve tágas lakás…

Amikor a terasz nagyobb, mint az eleve tágas lakás…

A most következő 80 nm-es ingatlanhoz bónuszként 90 nm-es terasz párosul. Mindez a XIII. kerületben! Képek és részeletek egy lakás kapcsán, ahonnan szinte ki sem kell mozdulni, ha pihenni, szórakozni akarunk!

“XIII. KER. JÁSZ UTCÁBAN PENTHOUSE LAKÁS ELADÓ. 3 SZOBA, 2 FÜRDŐ, 90NM TERASZ, 2 AUTÓBEÁLLÓ + TÁROLÓ!

A 2018-ban átadott ÚJSZERŰ társasház legfelső (5.) emeleti, PENTHOUSE lakása eladó. A lakás 80 nm alapterületű, az „L” alakú terasz 90 nm. A lakás ablakai Dél-keleti irányba néznek.

A megújult kertvárosias hangulatú részen folyamatosan épült társasházak miatt a környék kimondottan rendezett. A legközelebbi tömegközlekedési lehetőségek (14-es villamos, 20-as, 30-as, 230-as, 105-ös busz) 5-7 perces séta távolságra vannak. A legközelebbi bevásárlási lehetőség (szupermarket) 1 perc séta távolságra.

Az egyik hálóban és a gardrób szobában Stanley beépített szekrények, a konyhában Nobilia konyhabútor. Az alacsony lakásszámú társasház fűtése hőszivattyús rendszerű, költséghatékony fűtésrendszer, lakáson belüli padlófűtéses kialakítással, ami felére csökkenti a fűtés és meleg víz előállítási költségeket a gázkazános megoldásokhoz képest. A klíma fain cool rendszerű, hűtő-fűtő klíma.

AZ EGYBEFÜGGŐ TERASZ felszínéről egyaránt PANORÁMA NYÍLIK a budai hegyekre, illetve a kertvárosi, falombokkal tarkított agyalföldi városrészre. Az udvarban 2db lakáshoz tartozó autóbeálló található, melyek kötelezően megvásárolandóak Ár: 2,7 M / beálló azaz 5,4 M. A földszinten 1 db lakáshoz tartozó tároló van, mely kötelezően megvárolandó Ár: 1,5 M”

További képek az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!