Szentendre: nézegessen egy mediterrán otthont és elfeljti a telet!

Szentendre: nézegessen egy mediterrán otthont és elfeljti a telet!

219 millió forintért érhető el Szentendre egyik szépsége. Sokunknak nem telik ilyesmire, de ha nem vagyunk irigykedő tipusok, jól esik benézni másokhoz, akik másképp élnek, mint mi magunk. Jöjjön egy 230 nm-es otthon, 15 fotóba sűritve!

Szentendre – úgy, ahogy eddig még nem volt

 

“FESTŐI PANORÁMA, SAJÁT HALASTÓ

Szentendrén kínálom Önnek megvételre ezt az egyedülálló panorámával rendelkező, 7 szobás (nappali + dolgozó + gardrób + 4 háló), 2014-ben épült családi házat. A ház tervezése során nagyon fontos volt a tudatosság mind az energiafelhasználást (hőszivattyú), mind pedig a belső enteriőrt tekintve, több építészeti és lakberendezési magazinban is megjelent az ingatlan az elmúlt időszakban. […] A ház belső terének egyedi hangulatához nagyban hozzájáruló beépített bútorok és kiegészítők mind a vételár részét képezik.”

Az ingatlan jellemzői

  • Város: Szentendre
  • Ár: 219 000 000 Ft
  • Méret: 230 m2
  • Szobák száma: 7
  • Telek területe: 2350 m2
  • Klíma: Igen

További fotók és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

A jelenlét a környéken jó régi…

 

“A Ferenczy Múzeum anyagában bronz- és vaskori szórványleletek találhatók. Egy bronzkori urnás temető a Pap-szigeten ismert, amely azonban Szentendre középkori városmagjától, a Bükkös-patak medrétől viszonylag messze északra van. A középkor első szakaszaiban szintén ugyanott volt lakott hely (szarmaták és avarok), bár az avarok már a mai városközpont környékén is laktak.” olvasható a település wikipédia oldalán. Szentendre hivatalos honlapján is kutattunk kicsit a múlt után, de a település vezetés itt inkább a jelenre koncentrál.

 

Tipp mindenkinek, Szentendre ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?