14 nm-en Budapesten: a mini-otthonok 2021-ben is hasítanak!

14 nm-en Budapesten: a mini-otthonok 2021-ben is hasítanak!

14 nm-en élni egyértelműen egy, a szokásostól eltérő attitűdöt és életmódot igényel. De ahogy sok minden másban, a lakhatásban is sokszor eltérnek az igényeink. Egy biztos, a mini-garzon akkor működik jól, ha funkcionális és ha igényesen néz ki. Jöjjön egy budapesti példa a mikro-élettérre!

Mini otthon – részletek

 

“Eladásra kínálok Budapesten a IX. kerületben egy modern mini lakást, ami 2 éve lett teljeskörűen felújítva. Ideális lehet akár befektetésnek, akár egy személy vagy egy pár otthonának.

Ahogy beérünk a lakásba egy kis előszoba fogad minket. Itt található egy egész alakos tükör, fogas és egy kis pad, amiben a cipőinket is tárolhatjuk. Továbbhaladva beérünk a fényes francia erkélyes nappaliba, ahol egy nagy kihúzhatós kanapé került elhelyezésre a síkképernyős TV-vel szemben. A nappalival egy légtérben, de elkülönítve található a mosogatógéppel, elektromos főzőlappal, sütő/mikro-sütővel és beépített hűtővel felszerelt konyha. A mini lakás nappalijából nyílik a zuhanyzós fürdőszoba, ahol egy mosó/szárítógép is található. Visszatérve az előszobába tudunk felmenni egy lépcsőn a galériára, ahol beépített szekrények és az alvóhelyiség található.


A mini lakás komfortját az elektromos padlófűtés és a klíma növeli. A ház amiben a lakás a 3. zárószinten helyezkedik el, jelenleg felújításra szorul, de ezt nemrég el is kezdték a tető cseréjével, illetve a külső és belső homlokzat felújítása is már tervezve van. A felújítás az egész környékre vonatkozik. A közelben több egyetem is van. A villamosmegálló 1 perc sétára található, illetve a 4-6-os villamos is 10 percen belül gyalogszerrel elérhető. Ez meghitt, egzotikus és felszerelt mini lakás hamarosan megtalálja új tulajdonosát!”

További képek és részletek a 14 nm-es otthonról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

Még több “mini tartalom” a Lakáskultúra lapjain és blogunkon is!