Na így lesz egy szobából kettő, 34 nm-en is!

Na így lesz egy szobából kettő, 34 nm-en is!

A szakavatott szem elsőre látja, hogy ez az eladó, VII. kerületi otthon más elrendezésben kerülhetett a felújítást végzők kezébe…

A kényelmesen egy fő számára elegendő térben jó eséllyel a konyhába lépett korábban az érkező, a WC külön helyiségben volt és esetleg egy kamra lehetett még a jelenlegi háló helyén. A 34 nm-es, okosan felújított otthon most azonban akár egy pár és egy gyerek, vagy egy egyedülálló szülő és gyermeke számára is elég lehet. Hála a nagy belmagasságnak, és a több irányba néző ablakoknak, egy sokkal komfortosabb és okosabb lakás jött létre!

 

A 34 nm-es szépségről, részletesen

 

Eladó sorba került ez a 34 négyzetméteres, földszinti, napfényes, csendes, felújított, teraszos lakás, kiváló tömegközlekedési lehetőségekkel.

A 34 nm-es lakásba belépve az előszobában találjuk magunkat, balra a kis szobába érünk, ahol egy kis tároló helyiség van. Jelenleg hálószobának van kialakítva, de ízlés szerint tökéletesen átalakítható, akár gardróbnak, dolgozó szobának. Az előszobából egyenes haladva egy zuhanyzós fürdőszobába jutunk, amely vécével egybekötött.

A lakás legnagyobb és legtágasabb helyisége az előszobából jobb kéz fele nyílik. A 34 nm-es lakás belmagassága 4 méter, ennek köszönhetően egy 175 cm-es galéria helyezkedik el a nappalinkban. Alatta egy amerikai konyhás étkező található. A 2 óriási ablaknak köszönhetően az ingatlan rendkívül világos, emellett csendes és nyugodt a mindennapokon.
A lakás egy 60 négyzetméteres terasszal rendelkezik, ami a ház tulajdona, viszont számukra kihasználatlan.

Az ingatlan fiataloknak, illetve párok számára is tökéletes választás, hiszen Budapest szívében helyezkedik el. A házból kilépve fél percen belül elérhető a troli megálló, de a Keleti pályaudvar is 10 perc sétára van.

További részletek és fotók a 34 nm-es otthonról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?