Két éve nem kelt el a negyed milliárdos kismarosi ház

Két éve nem kelt el a negyed milliárdos kismarosi ház

A nyugalom szigetének tűnt már két évvel ezelőtt is a kismarosi rönkház. Az ár semmit sem változott, viszont részletesebb hirdetési szövegből tudakozódhatunk az ajánlatról. Mi már anno is beleszerettünk az épületbe, helyszínbe. És ön?

 

A kismarosi rönkházról, részletesen

 

“A TERMÉSZET SZERELMESEINEK KÉSZÜLT ÁLOMOTTHON IGÉNYESEKNEK
Eladó Kismaros Börzsönyliget belterületi üdülőövezetében egy 200 nm-es, két szintes, alápincézett vörösfenyőből épült gerendaház. Az ingatlan ma is megtekinthető, végleges állapota 2019-ben készült el.

A házba belépve a földszinten egy amerikai konyhás nappali, közlekedő és konyha található. A nappali szoba könnyen leválasztható igény szerint a konyhától a köztes közlekedő térnek köszönhetően. A földszinti nappaliból egy tágas fedett teraszra is kiléphetünk. A földszinten megtalálható még a búbos kemence, fürdőszoba és külön bejáratú WC. Innen csigalépcső vezet fel az emeleti szintre.

Szemben a lépcsővel egy beépített gardrób tároló szobát találunk, jobbra és balra egy egy hálószobát. A bal oldali szobában további lehetőségek rejlenek az emeleti szintre is bevezetett vízvezeték kiállásokkal, ahol akár egy másodlagos fürdőszoba is kialakítható. Az emeleti szinten is egy fedett, tágas terasz nyílik a természet zöldjére. A fölszint alatt található pince remek lehetőség nagyobb sporteszközök tárolására, de alkalmas lehet további lakosztály kialakítására is. A gépkocsibeálló akár több autó számára is a ház mellett futó díszkövezett úton akadály nélkül megközelíthető Kismaroson.

 

És a kismarosi telek, meg ami hozzá jár…

A kismarosi telek területe 1715 nm, amelyben a tüzelőfa raktározására alkalmas betonozott alapterületű fatároló áll a családi házzal szemben. A telek kertje alkalmas a város zajától való kellemes kikapcsolódásra. […] A leendő vevő igényei szerint a házban megtalálható gyönyörű Marrakesh lámpák, valamint a AEG mosógép, hűtő, és Gorenje sütő az ingatlan árába beszámíthatók.

A kismarosi ingatlan könnyen megközelíthető télen és nyáron is. Kevés gyaloglással a helyi buszjárat is belátható távolságon belül elérhető. A ház alkalmas állandó lakhatásra, de használható hétvégi ház jelleggel is a természetet, csendet és friss levegőt kedvelők számára. A telek és a ház tágas terei nagycsaládosok számára is ideális lehet. A ház mindkét teraszáról gyönyörködni lehet az erdő szépségében.

 

További részletek és számos fotó az ingatlanbazar.hu oldalán!