Már személyesen tárgyalhat a tulajjal, ha a Stadler stadionra fáj a foga

Már személyesen tárgyalhat a tulajjal, ha a Stadler stadionra fáj a foga

Közel egy éve megmutattuk azt a személyes hangvételű hirdetést, melyben – az akkor még börtönben ülő – Stadler József kínálta megvásárlásra akasztói stadionját. Stadler úr 4 év után immár szabad, lassan biztos, hogy erőre kap,így az érdeklődők a részleteket végre személyesen beszélhetik meg vele. 

Az üzleti ingatlan ára továbbra is 220 millió forint. A komplexum központi létesítménye, a kiszolgáló épület földszint + 2 emeletes, magastetős épülete szintenként kb. 1000 m2 alapterületű és összesen 11.500 ülőhellyel ellátott.

A földszinten alapvetően a labdarúgó stadiont kiszolgáló öltözők, fürdők, mosodai helyiségek és egyéb a sporttevékenységhez kapcsolódó helyiségek találhatók, továbbá egy nagyobb vendéglátás céljára szolgáló egység került kialakításra. Ezen a szinten az öltözők között egy szauna és egy merülő-medence is található.

Az első emeleten vendéglátó terek, konyha, annak kiszolgálását biztosító helyiségek valamint irodák és szociális helyiségek kerültek kialakításra. Ezen szintről közvetlen kijárat van a stadion lelátójára.
Az épület második emeletén 24 szállodai szoba és vendégfogadásra alkalmas, nagy méretű helyiségek található, amelyeket étkezésre vagy egyéb közösségi célra lehet használni.

stad

A szöveg pedig a továbbiakban is a csodálatos felajánlással zárul: “Egy személyes kérés a végére: az új avatáson vállalom a kezdőrúgást, még ha orra esek, akkor is bevállalom…”

A stadionépítés abszolút divatos üzletág. Ha úgy gondolja, a birtoklása és üzemeltetése is, kattintson az alábbi linkre! További 9 kép és egy helyes mondat várja a tulajdonostól!