Cikkek a üzleti ingatlan címkével

Juhhodály is tartozik egy tiszaörsi, eladó tanyához és turistaszállóhoz

A juhhodály, mint tétel igazi ritkaság a Jász-Nagykun-Szolnok megyei ingatlan kínálatban. Persze a most következő ajánlat azért ennél jóval összetettebb, de a mi fantáziánkat valamiért ez a részlet fogta meg. Egy biztos, a 149 milliós ingatlanban nagyjából minden van, ami egy turisztikai vállalkozáshoz Tiszaörsön kellhet!

Bowling pályát is lehet ma venni Békés megyében!

Az eladó bowling klub és pizzázót a mezőkovácsházaiak biztos jól ismerik. Most úgy fest, új tulajdonosra vár az összesen 394 nm-es ingatlan. Lássuk, milyen részei vannak az ajánlatnak. És persze azt is, mennyibe kerül egy ilyen ritkaság a helyi ingatlanpiacon!

Eladó Tamásiban a hangulatos Bisztró 65!

A Bisztró 65 néven ismert, igényesen berendezett vendéglátó egység 290 millió forintért került ki a megyei ingatlanpiacra. Ha nem ismerte eddig, mindenképp nézzen szét velünk Tamásiban a szemet gyönyörködtető helyen!

25 millióért eladó a miskolci Block Bistro örökös bérleti joga

A Facebook oldalán 12 466 követővel rendelkező Block Bistro örökös bérleti jogát kínálják megvételre. Bár a népszerű szórakozóhely november 26-i “Wannabe Miskolc” eseménye már lezajlott, a legközelebbi bulit valaki, már mint a “góré” szórakozhatja végig.

Ingatlanajánló

MÉG TÖBB INGATLAN