Eladó a Stadler stadion! Ráadásul hogyan!

Eladó a Stadler stadion! Ráadásul hogyan!

Mintha maga a tulaj szólna hozzánk a hirdetés sorai közül! Márpedig Stadler úr, aki legutóbb 2015. március 11-én ült a vádlottak padján, jelenleg nem valószínű, hogy ilyen szövegeket fogalmazgat. Persze internet még akár a rácsok mögött is lehet.

Futballstadion keresi új gazdáját! Valamikor szebb napokat látott ez a sportlétesítmény. Az adottságai most is nagyon jók, csak gondos gazdára vár, és újra régi fényében ragyoghat. Az árával nem viccelni akartam… Aki egy kicsit is konyít hozzá, az tudja, hogy a kikiáltási ára nevetséges a valódi értékhez képest. Ez van. […] Ha van esetleg más ötlete, valósítsa meg itt, mert ennél kedvezőbb lehetőséget nem talál.” szól a személyes hangvételű hirdetési szöveg.

stad1

Milyen igaz, hiszen úgy fest, a stadion az új kőolaj. Legalább is itthon. Az akasztói milliomos és/vagy hűséges marketingese az alábbi gondolatokkal zárja a 220 milliós sportlétesítmény hirdetésének szövegét: “Egy személyes kérés a végére: az új avatáson vállalom a kezdőrúgást, még ha orra esek, akkor is bevállalom….”

A rácson innen kívánjuk a mielőbbi megvalósítást!

További képek és részletek a linkre kattintva honlapunkon!