Luxus duplex lakás Zuglóban, persze három erkéllyel!

Luxus duplex lakás Zuglóban, persze három erkéllyel!

5 éve felújított, ízléses, minden igényt kielégítő duplex otthon keresi-várja új tulajdonosát. Ragyogó paraméterek és finom színek 130 nm-en! És persze temérdek fotó!

Duplex álom – részletek

 

“Zugló kertvárosi részén belső kétszintes lakás eladó. A duplex lakás 5 éve fel lett újítva.A földszinten előtér és gardrób szoba, infraszaunás duplamosdós fürdőszoba és amerikai konyhás,extrán világos nappali található,két erkéllyel.Az emeleten 4 háló és egy fürdőszoba található.A közelben általános iskola,óvodák,bölcsődék (200m). A lakáshoz vásárolható egy autóbeálló és tároló, melynek ára 5 millió Ft.”

00a

00b

00c

00d

02

03

További fotók, alaprajz és részletek a duplex lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ha duplex, akkor luxus!

 

Jó eséllyel ritkán jön szembe olcsó, jutányos áron kínált, átlagos kinézetű duplex otthon. A Lakáskultúra oldalán nézelődve is úgy fest, ebben a kategóriában bizony a luxus az úr.

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?