Hallott már Dudarról? Galériás családi ház a Bakonyban, ínyenceknek!

Hallott már Dudarról? Galériás családi ház a Bakonyban, ínyenceknek!

A Bakonyban, Zirc közelében keresgéltünk házat, nyaralót, amikor a most következő, 150 nm-es, 77 millió forintért kínált ingatlanba botlottunk. Ha valaki ismeri Magyarország ezen táját, tudja, hogy miért éri meg ideköltözni. Hát még akkor, ha valami ritkaság is felüti fejét a piacon!

Olcsó szépség a Bakonyban! – részletek

 

“Dudaron, a Bakonyban eladó egy 150 m2-es, galériás családi ház. A 2006-ban épült épület alsó szintjén nappali, konyha-étkező, 2 fürdőszoba, gardrób,valamint az egyedi kialakítású kovácsoltvas korláttal határolt galériás felső szinten pedig 3 szoba lett kialakítva. A ház fűtéséről vízteres cserépkályha gondoskodik padlófűtéssel, a galérián elhelyezkedő szobákban pedig radiátorral, valamint egy kandalló is beépítésre került.

A szépen rendezett udvaron kemence, két beállós garázs, és egy különálló kis lakássá alakítható épület található. A birtok több egymás mellett elhelyezkedő, de külön helyrajzi számokon nyilvántartott, összesen 2 ha területen helyezkedik el. A nagyságából és adottságából adódóan kiválóan alkalmas állattartásra, lótartásra.”

00

00a

01

01a

02

03

03a

03b

További fotók és részletek a Bakonyban lévő házról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Dudarról, bakonyi szőrmentén…

 

“Kezdjük a nem bizonyított tényekkel! A helyi mondák beszámolnak arról, hogy régen Darha (Darna, Darva, Nemesdarna) néven létezett a falu helyén egy település. Erre bizonyítékot nem találtak, a régészeti ásatások során nem került elő semmi. Ismerünk mendemondákat arról is, hogy a dudariak hogyan menekültek meg a tatárok elől, akik közül sokan letelepedtek a faluban. Nincs bizonyítva tehát, hogy a falu már az 1250-es években is létezett, ugyanakkor nem zárható ki, hogy ez a feltevés helyes.” kezdődik a település történetét összefoglaló beszámoló Dudar hivatalos honlapján.

Hhiába, a hosszú, gazdag és persze megtépázott életút a Bakonyban sem volt ritka.

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?