Legfelső szinten kínált kuckók: négy 20 nm alatti lakásból kijön egy nagy? 

Legfelső szinten kínált kuckók: négy 20 nm alatti lakásból kijön egy nagy? 

Négy, legfelső szinten kínált apróságba botlottunk a VI. kerületi helyi ingatlan kínálatban. A 16, 18 és 20 nm-es garzonok parádésan felújítva várják új lakóikat. Akár haverokkal, rokonokkal összefogva “csomagban”, de akár egyedül is megvásárolhatóak az otthonok.

A környék és a fővárosi ingatlanpiaci minigarzon trendekhez képest üdítő látni, hogy legfelső emeleti otthonokról van szó. Szívesen megnéznénk az eredeti állapotot, hiszen gyanús, hogy egy gigantikus polgári lakásból készültek a referencia fotókkal reprezentált apróságok.

“VI. kerületben megvételre kínálunk egy 2 emeletes, tégla építésű társasház legfelső szintjén elhelyezkedő, négy kis lakást. A lakások elosztása: 

  1. lakás: 20 m2-es fürdőszoba, különálló WC, amerikai konyhás nappali + galéria, 29,9 millió Ft. 
  2. lakás: 18 m2-es fürdőszoba, amerikai konyhás nappali + galéria, 26.9 millió Ft.
  3. lakás: 18 m2-es fürdőszoba, amerikai konyhás nappali + galéria, 26.9 millió Ft. 
  4. lakás:16 m2-es fürdőszoba, nappali + galéria, 25.9 millió Ft. 

Az ingatlanok egy helyrajzi számon szerepelnek, de külön-külön is megvásárolhatók használati megosztással. A lakás teljes körű műszaki és esztétikai felújításon esett át, ami kiterjedt a villany-, a vízvezetékek és a burkolatok cseréjére. Nyílászárók műanyagok, a legkisebb a belső udvarra, míg a többi lakás az utcára nyílnak. Melegről a hűtő-fűtő légkondicionáló gondoskodik. A közös költség minden lakásnak 5000 Ft, ami tartalmazza a felújítási alapot, a csatornadíjat, a szemétszállítást és a takarítást is. 

A társasház rendezett, karbantartott és kulturált lakókkal lakott. A konyhabútor a vételár részét képezi. A KÉPEK REFERENCIA KÉPEK. Közelben megtalálható: busz és troli megálló, bevásárlási lehetőség, orvosi ellátás, iskola, óvoda,egyetemek,  éttermek, kávézók  és 10 perc könnyű sétára a  Westend City Center. […]”

További izgalmas, helyi otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, a legfelső szinten és azalatt is!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?