Hirdesd meg ingatlanod 2023. szeptember 18. és október 11. között hatékonyan, akciósan! Most 36% kedvezménnyel az Ingatlanbazáron!

Hirdesd meg ingatlanod  2023. szeptember 18. és október 11. között hatékonyan, akciósan! Most 36% kedvezménnyel az Ingatlanbazáron!

Ha ingatlant szeretnél eladni, akkor jó helyen jársz, mert most az olcsóbb, fotós csomag áráért KOMBINÁLT hirdetést adunk  2023 szeptember 18. és október 11. között az Ingatlanbazáron.  

Miért érdemes a kombinált hirdetési csomagot választani? Azért, mert így még több figyelmet kap ingatlanod az érdeklődők körében. A hirdetési csomagunkba tartozó funkciók garantáltan vonzóbbá teszik az ingatlant a potenciális vevők számára.

Plusz szolgáltatások, amit a kombinált csomag tartalmaz, a fotós csomagon felül:

  • Az exkluzív listakiemelés segítségével a találati listák elejére helyezheted hirdetésedet, így mindenki látni fogja – a kiválasztott csomagtól függően 30 vagy 90 napon keresztül.
  • A színkiemeléssel egy általad választott, élénk színű kerettel emelheted ki hirdetésedet a többi közül, még egyedibbé és feltűnőbbé téve ezáltal a megjelenést.

A kombinált hirdetési csomag vásárlásával az érdeklődők számára az elsők között fog megjelenni ingatlanod a találati listában.

 

Nem kell aggódnod a hirdetési csomag ára miatt sem, mert most a kombinált hirdetési csomagot az

olcsóbb, fotós csomag áráért tudod megvásárolni, 36% kedvezménnyel!

Ha szeretnél minél több figyelmet terelni a hirdetésedre, és gyorsan értékesíteni ingatlanodat, akkor ne habozz! Vásárold meg a kombinált hirdetési csomagot most, és használd ki az akciót, hogy az olcsóbb fotós csomag áráért több figyelmet és mihamarabb vevőt is szerezz!

Az alábbi linkre kattintva éred el az Ingatlanbazár oldalát, ahol a jobb felső sarokban, az “Hirdetésfeladás” gomb segítségével van lehetőséged a kedvezményes hirdetés előfizetésre.