Kiskőrös pászta: mit kapni Petőfi Sándor szülőháza környékén…?

Kiskőrös pászta: mit kapni Petőfi Sándor szülőháza környékén…?

Március 15-e alkalmából megnéztük, milyen ingatlanokat kínálnak Kiskőrös területén, Petőfi Sándor szülőháza környékén. A találatok meglepőek, egy tucat szuper ház várja új, forradalmi felújításra felvértezett tulaját. Mutatjuk a legolcsóbb kedvencünket!

“Kiskőrös városában a Brada soron eladó egy tanya. Az épületet elkezdték felújítani, a nyílászárókat kicserélték. A belső térben a vakolatot leverték, ÚJ villanyhálózat lett kiépítve. A további felújítás az új tulajdonos fantáziájára van bízva. Jelenleg 2 szoba, fürdő, étkező és konyha kialakítása történt meg. Szerkezetileg nagyon jó állapotban van. A telek mérete 1650 nm, melyen egy kb. 13 X 13 m fedett szín található hatalmas belmagassággal. Így akár a mezőgazdasági gépek is beférnek. […]”

További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Petőfi szülőházáról, röviden

 

Kiskőrös település hivatalos honlapjáról számos izgalmas információ megtudható a költő első otthonáról. Íme a legizgalmasabb részlet: “A szülőház a XVIII. században épült, első szobája a család bútorait őrzi, nyitott kéményes konyhája korabeli edényekkel van felszerelve, az udvari terem a kiskőrösi tartózkodás és a keresztelés relikviáit, dokumentumait mutatja be.

A szülőház udvarán ma is látható a jégverem, és itt áll a világ első köztéri Petőfi-szobra is. Az 1780 körül épült háromosztatú, középpadkás, vert falú, nádfedeles népi műemlék, Petőfi Sándor szülőháza 1880 óta tekinthető meg belülről, akkor nyitotta meg a Magyar Írók és Művészek Társasága nevében Jókai Mór. A szülőház Magyarország első irodalmi emlékháza. […]”

Forrás: kiskoros.hu

 

Tipp mindenkinek, Kiskőrös ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?