Lakjon ott, ahol egykor Babits Mihály!

Lakjon ott, ahol egykor Babits Mihály!

A 27 nm-es, budai ingatlan jó eséllyel akkor is felkelti az érdeklődésünket, ha történetesen nem ugyanebben az épületben élt volna a kedvenc magyar költőnk, Babits Mihály. Így viszont még vonzóbb az ajánlat, igaz, a nm ár borsos. De hát valamit valamiért!

Babits után, szabadon!

 

“Váralja kedvelt utcájában felújított lakás eladó! Logodi utcában eladó ez a felújítás alatti, újragondolt lakás. A képek kivitelező korábbi munkáját mutatják.”

Az ingatlan jellemzői

  • Város: Budapest
  • Ár: 34 900 000 Ft
  • Méret: 27 m2
  • Szobák száma: 1
  • Félszobák száma: 1
  • Lift: Igen Bútorozott: Igen

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Babits és a többi híresség, avagy a hely szelleme

 

Ki ne szeretne olyan helyen élni, ahol nagy gondolkodók, alkotók, művészek éltek! Ha nem is hiszünk a terek energiájában, jó eséllyel megfog minket valami, esetleg meghat a tudat, hogy előttünk itt egy-egy kiemelkedő honfitársunk írt, olvasott, aludt.

Babits Mihály mellett számos “híresség” nyomait őrző ingatlant bemutattunk már a blogon. Hiszen ha mást nem, kicsit nézelődni mindenki szeret az ismert emberek egykori otthonaiban. A régmúlt ismert alakjainak (mint pl. a Zsolnay porcelán atyja) villái mellett kortárs arcok otthonaiba is benéztünk. Többek között a Kicsillag dobosa, Mihalik Ábel is megfordult nálunk a blog őskorában. És úgy tervezzük, hogy ezt a jó szokásunkat, a ritkaságok felkutatását ezután sem adjuk fel!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?