Egy újabb 16 nm-es lakás? Privát teraszos, “trükkös” design otthon!

Egy újabb 16 nm-es lakás? Privát teraszos, “trükkös” design otthon!

Egy ideje rákaptunk a mikro-garzonok mutogatására. Nem véletlenül, hiszen ebben a trendben is van ráció. A turizmus jelenlegi leállásával pedig akár jó áron hozzájuthatunk egy-egy, Budapest szívében található design ingatlanhoz!

Működő design, piciben

 

“LUXUS a tetőfokon. Bár a tulajdoni lap szerint a lakás hivatalosan csak 16 m2, de ez ezer éve volt. Azóta az új tulajdonos kihozott belőle egy valódi csodát: egy belső kétszintes lakást és egy terasz is tartozik a lakáshoz, ami nagyobb, mint a lakás maga és az olasz úrnak ügyvéd által írt megállapodása van a házzal, hogy csak ő használhatja. Ne a négyzetméter / forint árat nézzük ebben az esetben, mert ez tényleg egy különleges paraméterekkel rendelkező luxus lakás.”

Az ingatlan jellemzői

  • Város: Budapest
  • Ár: 49 900 000 Ft
  • Méret: 16 m2
  • Szobák száma: 1
  • Emelet: földszint
  • Fűtés típusa: Elektromos fűtés
  • Ingatlan állapota: Kiváló

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Az apró, de design-os otthonok iskolája

 

Külföldön már életsítlusként, trendként tartják számon a “small housing” jelenséget. Fiatalok – és idősebbek is! – tudatosan választanak 20 nm körüli élettereket, sokan miniház formájában. De persze akadnak a klasszikus, városi lakásban élők között is, akik az otthonra már másképp tekintenek, mint sokunk.

A kis helyen, funkcionálisan kialakított terek egyrészt létszükségletet jelentenek, másrészt új design elemeket hoznak be a belsőépítészetbe. A tárolás a hagyományostól sokszor eltér, emellett az elrejthető, összehajtható bútorok is újabb és újabb formában tűnnek fel.

Design szempontból elmondható, hogy a “small housing” izgalmas, letisztult fomákat képvisel. Viszont a funkció javára nem mondanak le az emberek a szépségről. És ez jó!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?