27 nm 34,9 millióért? Mutatjuk, mi áll a magas nm ár mögött!

27 nm 34,9 millióért? Mutatjuk, mi áll a magas nm ár mögött!

Minimál stílusú, prémium minőségben felújított, ún. okos stúdiólakás vált eladóvá a Móricz Zsigmond körtér mellett. A környéket jó eséllyel keveseknek kell bemutatni. De lássuk, mitől kerül ennyibe ez a kisebb, relatíve magas áron kínált otthon!

Magas ár, extra tulajdonságok!

 

“Precíz odafigyeléssel, átgondolt koncepció alapján felújított, 27 nm-es stúdiólakás eladó a XI. kerületi Villányi úton a Móricz Zsigmond körtértől 5 percre. Minimál design, elegáns letisztultság jellemzi. Prémium minőségű anyagokból, több mint 15 éves szakértelemmel felújított lakás.

A lakásba minőségi termékek és rendszerek kerültek beépítésre: egyedileg gyártott, gépesített, beépített EGGER konyhabútor, GROHE csaptelepek, KAINDL parketta, NOBO fűtésrendszer, egyedi OKOS-OTTHON rendszer, riasztó. Egyedülállóan, a lakás rendszerei teljes mértékben mobiltelefonról vezérelhetők. Az ár a teljes berendezést és 1, 5 és 10 éves jótállást, garanciát tartalmazza.”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Négyzetméter árakról, szőrmentén

 

Bár “minden relatív”, azért vannak ingatlanpiaci jelenségek, melyeket a szakértők elemeznek, akár előre bejósolnak. Blogunkon rendszeresen osztjuk meg a Balla Ingatlan munkatársainak szakértői gondolatait. Hiszen tudjuk, hogy egy átlag érdeklődő, aki venne vagy eladna, nem biztos, hogy minden esetben tisztában van a piaci szabályokkal.

A magas négyzetméter ár nyilván senki számára sem vonzó. Azonban fontos tudni, hogy – a ritka eseteket és elrugasztkodott tulajdonosokat leszámítva – az árak fedik a valóságot. Ha nem is az alapterület, de a 

  • lokáció
  • minőségi anyagokkal kivitelezett, teljeskörű felújítás
  • árba foglalat bútorzat
  • műemléki jelleg
  • extrák (tetőterasz, jacuzzi, szauna, garázs stb.)

és társai sokat nyomhatnak az árba.

 

Tipp mindenkinek, magas ár ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?