Elíziumi kényelem a Rózsadombon, 510 millióért

Elíziumi kényelem a Rózsadombon, 510 millióért

Rózsadomb, 133 nm-es beltér, lenyűgöző terek. Mi már jellemezhetne jobban egy luxus lakást Buda kedvenc helyén? Elíziumi életérzés az “istenek kegyeltjeinek”…

 

Az elíziumi helyszínről és lakásról

 

 

“Rózsadombi luxus, hatalmas terasz, lenyűgöző panoráma! Az elegáns és magas, prémium minőségben megépített Elysium lakóparkban kínáljuk megvételre ezt az exkluzív, 130 négyzetméteres, nagy teraszos lakást. A hatalmas üvegfelületű nappaliból és a hálóból csodás kilátás nyílik a Parlamentre, Gellérthegyre, Margit-szigetre valamint a lakóparkot körül ölelő ősfás parkra.

A belsőépítész által tervezett tágas, szellős, nagy belmagasságú, napfényes szó szerint elíziumi ingatlan helyiségei: előszoba, étkezős konyha és nappali, hálószoba walk-in zuhannyal és kádas fürdővel, járható gardrób, háztartási helyiség és vendégmosdó. Az egyedileg gyártott modern konyha minőségi gépekkel és konyhaszigettel szerelt. A hálószobához járható gardrób és üveg tolóajtóval leválasztott impozáns méretű fürdőszoba tartozik, melyben dupla mosdó, fürdőkád, épített zuhany és mellékhelyiség található. A fürdő egyedisége a formabontó kialakításnak és a minden apró részletre kiterjedő prémium anyaghasználatnak köszönhető. […]

Az elíziumi lakóparkban, ötcsillagos szállodákkal vetekedő szolgáltatások érthetőek el a lakók és vendégiek részére. 20 méteres medencével wellness és fitness részleg, jóga- és masszázsszobák, közösségi és privát szaunák, parkban játszótér, futópálya, is helyet kapott. Parkolási lehetőség egy autóbeálló a teremgarázsban opcionálisan megvásárolható.A lakópark egy 22 000 négyzetméteres területen helyezkedik el, két épületből áll, és egy gyönyörűen karban tartott park öleli körbe. […]”

További részletek és fotók az elíziumi lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?