Egy főzőpult-zongora és néhány izgalmas megoldás a Csanády utcából

Egy főzőpult-zongora és néhány izgalmas megoldás a Csanády utcából

Látott már lakásban versenyzongorát, amelyben étkészletet tároltak? És a hangszer húrozatát fali díszként? A Csanády utcai, 71 nm-es eladó lakásban ez, és sok minden más is van! Lássunk egy ritkaságot a XIII. kerületből!

 

A Csanády utcai lakásról, részletesen

 

“Kitűnő, Westend és Lehel piac közötti elhelyezkedésű, varázslatos karakterrel rendelkező, 2 fürdőszobás otthon Újlipótváros szívében, a Csanády utcában. Eladóvá vált egy különleges kialakítású, egyedi bútorokkal rendelkező jó állapotú 2 fürdőszobás, 71 m2-es lakás a központban egy műemlék jellegű ház 5., legfelső emeletén. A zongorába épített főzőpult és tálalószekrény, a nappaliban található függőgaléria, valamint a kilátás is hozzátesznek a világos, tágas, felújított lakás varázsához.

A bútorok és a növények alapvetően nem képezik a vételár részét, megegyezés szerint megvásárolhatók. A Csanády utcai társasház 5. emeletén szeparált, biztonságos, növényekkel bőségesen díszített folyosójáról lehet bejutni a lakásba, amely a következő helyiségekből áll: előszoba, nappali, hálószoba, 2 fürdőszoba, amerikai konyha, valamint egy közlekedő.”

 

A környékről

 

“A Csanády utcai ingatlan Budapest pezsgő belvárosában helyezkedik el, közelben számtalan vásárlási lehetőséggel, West End City Center, Szent István körút, kultúra a Vígszínházzal, sportolási és kikapcsolódási lehetőség a Margitszigeten a Szent István parkban. Éttermek, hangulatos kávézók, bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, mindezek karnyújtásnyira. A közlekedés kiváló, a ház előtt áll meg a 15-ös, 115-ös busz, valamint a 76-os troli. A Csanády utcától a 3-as metró, a 4/6-os villamos, valamint a Nyugati pályaudvar pár perc sétával megközelíthető. Kérés esetén a tulajdonos parkolóhelyet is tud biztosítani a Westend mélygarázsában. […]”

 

További részletek és fotók a Csanády utcai lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?