Különleges ház, érdekes kislakás a Hunyadi János úton

Különleges ház, érdekes kislakás a Hunyadi János úton

A Budai Vár tövében, felújított homlokzatú, finoman ívelt formájú házban kisebb, de fantázia dús ingatlan várja új tulajdonosoát. A Hunyadi János úti otthontól lépcső vezet fel a Várba, vagy akár lefelé, a Dunához. Ön hogyan alakítaná esetleg át az eladó lakást?

Hunyadi úti szépség – részletek

 

“I.kerület Hunyadi János út elején, karnyújtásnyira a Lánchídtól eladásra kínálunk egy 1 szoba galériás, 1.emeleti lakást egy különleges házban. Az épületbe lépve szinte hívogat a virágokkal díszített kupolás belső gang. Rendezett,épület. a lakáshoz tartozik egy zárható 3 m2 pinceretesz. Maga a lakás 29.5 m2, 5 m2 állógalériával. Belmagasság : 4 m. Fűtés: gázkonvektor. A fürdőszoba zuhanyzós.

Remek elhelyezkedés: Alagút, Lánc-híd, Vár , Batthyány tér pár perc sétára. Fonódó villamosok: 19,41-es, buszok: 16,115. Ár: 35.9 M teljes berendezéssel. Közös költség: 11.210 Ft/hó vízzel.”

További képek és alaprajz a Hunaydi úti lakás kapcsán az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

A Hunyadi lépcső új élete

 

 

A várfalak felé törő lépcsősor nevét a hős hadvezérről, Hunyadi Jánosról kapta. A múlt mellett azonban érdemes megnézni, milyen a jelen és mit tartogat a jövő? 2020 végére elkészült az egyedi panorámájú Ellyps sétány teljes szakaszának felújítása, rendbe tették a burkolatokat, felújították a Király lépcsőt és a Hunyadi lépcső alsó szakaszát.

A pestbuda.hu oldalán bővebb információk is fellelhetőek a munkálatokról: “A Budavári Palotanegyedben folytatódik a történelmi kertek és parkok rendbetétele, elkezdődik a várfalaknak és támfalaknak az állagmegóvása és felújítása. A tervek szerint az egykor elegáns történelmi kertek és sétányok újra visszanyerik régi fényüket. „Egészséges, nemes és fiatal fákat ültetünk a Budavári Palotanegyedbe, ugyanis folytatjuk a történelmi kertek és parkok rendbetételét. Emellett megkezdjük a várfalak felújításának következő szakaszát” – olvasható a Nemzeti Hauszmann Program közösségi oldalán.”

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?