Portugál hangulat egy IX. kerületi luxus lakásban!

Portugál hangulat egy IX. kerületi luxus lakásban!

Bár a geometrikus mintázat nem csak és kizárólag a portugál kultúra része, aki ismeri a gyönyörű országot, jó eséllyel azonnal az ottani, geometrikus csempékre asszociál. A most következő, Belső-Ferencvárosi lakás persze ettől függetlenül is érdekes. Luxus a köbön! Vagy a kockán…

A portugál hangulatú lakás adatai

 

“AZONNAL KÖLTÖZHETŐ ÁLLAPOTBAN ELADÁSRA KÍNÁLOM EZT A IX. KERÜLETI, DUNA KÖZELI LUXUS LAKÁST!

A klasszikus polgári stílusú, prémium anyagok használatával portugál hangulatban felújított lakás 94nm-es, mely egy szép állapotú tégla épület első emeletén található. Ami az elrendezést illeti 2 hálószoba került kialakításra, az exkluzív kényelmet szem előtt tartva mindkettőhöz saját fürdőszoba és WC tartozik! A tágas nappaliból gyönyörű kilátású terasz nyílik. A renoválás alkalmával a teljes vezeték hálózat cseréje megtörtént, mindenhova új, modern hang és hőszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre, továbbá a szomszéddal határos falakat hangszigetelték! A lakás összes helyiségét az egyedileg tervezett bútorok és portugál mintázatú intarziák teszik még lenyűgözőbbé. A fűtésről gáz-cirkó rendszer által padló fűtés gondoskodik. A hűtésért a beépített hűtő/főtő klímák felelnek, melyeket minden helységben mobil termosztáton egyedileg szabályozhatunk. A kényelem növelése érdekében elhelyezésre került többek között projektor motoros vászonnal, modern biztonsági rendszer, illetve Led-es hangulat világítás is!
A Váci utca gyalogosan gyorsan megközelíthető, így számtalan vásárlási lehetőség közül lehet választani. Az M3/M4 metró pár perc alatt gyalogosan is elérhető. A vételár a teljes berendezést és a kiegészítőket is tartalmazza!”

További képek a portugál hangulatú lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek, portugál hangulat ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?