A budai lakás, ahol még a lichthof is a látvány része!

A budai lakás, ahol még a lichthof is a látvány része!

A MOM Park közelében, földszinti, kertkapcsolatos, felújított szépséget kínálnak megvételre. A kislakás számo előnnyel bír, mi a különleges lichthof láttán estünk szerelembe. De a kertet, az 1920-as évek hangulatát és persze a szuper, budai miliőt is imádnánk!

Lichthof, kert, elegancia – részletek!

 

A tulajdoni lapon 26 nm, de valóságban 28 nm-es, összkomfortos, kertkapcsolatos lakás a társasház földszintjén található, amit gyalogosan közelíthetünk meg. A bejárat ajtón belépve az előszobába lépünk. Balra a gardróbot találjuk, ami igény szerint kialakításra kerül (polcok/akasztók/fiókok kialakítása), amit a vételár tartalmaz. Szemben a nappalis konyhát találjuk gépesített konyhabútorral szerelve. A szobából nyílik a fürdő, benne zuhanyzót alakítottak ki, Illetve innen juthatunk ki a kertbe. Az ingatlan teljes körű felújításon, átépítésen esett át. Azonnal költözhető!

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a XII. kerületben, a Tartsay Vilmos utcában található. A 105-ös, 212-es. 990-es autóbusz és a 17es, 61-es, 59, 59A, 59B villamosok megállói 2-3 percre találhatóak, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő MOM Park, Spar és több kisbolt kínál lehetőséget. A közelben óvoda, iskola, játszóterek is megtalálhatóak. A természet kedvelőknek kiváló célpont lehet a Kis-Sváb-hegy vagy a Gesztenyés-kert, de a Normafa is rövid idő alatt elérhető számtalan túraútvonallal.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 3 emeletes, téglaépítésű társasház a 1920-as években épült. A házban 16 lakás található, lakói vegyes korosztályba tartoznak. A ház anyagi helyzete rendezett, megtakarítással rendelkezik. Az épületet zárt, zöld kert veszi körbe.

Technikai paraméterek

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 28 nm
– Szoba + Konyha: 18 nm
– Előszoba: 3 nm
– Fürdő-WC: 4 nm
– Gardrób: 3 nm
Belmagasság: 2,7 m

  • MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
    A fűtést gázkonvektor a melegvizet villanybojler biztosítja.
  • KÖLTSÉGEK:
    A közös költség 6300 Ft, amely magába foglalja a felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást a közös képviselet díját és a biztosítást.
  • TÁROLÓ:
    A lakáshoz tartozik egy 3 nm-es saját és egy 3 nm-es közös tároló a pincében.
  • PARKOLÁS:
    A környék fizető övezet, viszont a kerületi lakosok minimális éves díj megfizetése ellenében ingyen parkolhatnak.
  • Irányár: 32 MFt

További képek és alaprajz a különleges lichthof és a lakás kapcsán az  ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?