Kisoroszi kisház, újragondolva

Kisoroszi kisház, újragondolva

A klasszikus Dunakanyar beli, Kisoroszi területén kínált hétvégi házat szépen kifestették, felújítgatták. Így már nyoma sincs a retró életérzésnek. A folyó és a természet közelsége viszont még mindig régi értékével bír. Mennyi az annyi? Mutatjuk!

 

A Kisorosziban álló nyaralóról, részletesen

 

“Csend és a nyugalom szigete! Kisorosziban, megvételre kínálunk egy 564 nm-es örök panorámás, növényzetben gazdag telken fekvő, 35 nm-es, három szobás tündéri nyaralót, 17 nm-es fedett terasszal. Elhelyezkedése kiváló a központ pár perc sétára. Állandó lakhatásra is alkalmas. Kisoroszi a Szentendrei sziget nagyon népszerű települése, gyönyörű fekvése, a Duna part, számtalan kikapcsolódási lehetőséget biztosít a vízi sportok kedvelőinek éppúgy, mint a lovagolni, kerékpározni vagy golfozni vágyok számára is.”

További fotók és részletek a Kisoroszi területén lévő házról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Kisoroszi, a szigetcsúcs éke

 

A Szentendrei-sziget orra vagy csúcsa valószínűleg minden olyan fővárosi és pest megyei számára ismerős, aki kajakozott, kenuzott már a Dunán. Vagy csak leugrott pihenni a homokos folyópartra a családdal, barátokkal.

Hiába, Kisoroszi már az ókorban is lakott volt. A szigetcsúcs területének népszerűsége pedig azóta is fennáll. A hagyomány szerint egyébként Kálmán király uralkodásának idején Oroszországból beköltözött emberek szállták meg ezt a helyet, akiktől a helység a nevét kapta. Az izgalmas, legendás és történelmi események után mára a piknikek és sátorozások közkedvelt helyszíne Kisoroszi. A Cseres-tó és a Dunapart között minden akad, ami a klasszikus pihenéshez kell.

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?