A hét ingatlanhirdetése: “Nézze a tűzijátékot Ciprusról!”

A hét ingatlanhirdetése: “Nézze a tűzijátékot Ciprusról!”

Nagyon szeretjük a lakást és a hirdetésen is elég jól szórakoztunk. A Ciprusról szóló sorok minket megtévesztettek, hogy aztán egy jót nevessünk. És önt?

A nem egészen Cipruson található lakásról, részletesen

 

“Eladóvá vált a VIII. kerületi Ciprus utcában egy 2 szobás 44 m2-es 4. emeleti újszerű lakás. A ház a VIII. kerület csendes és kedvelt részén, a Százados negyedi Ciprus utcában található! 2009-ben elkészült épületben összesen 4 lépcsőház található, mindegyikben 2 lift található. Az épületnek van egy gyönyörű belső udvara, rendezett kerttel és kertésszel, továbbá saját játszótere és kutyafuttatója. Az épületben üzemel egy kis bolt is.

A Ciprus utcai lakás:

  • 8 szintes épület 4. emeletén található
  • DNY tájolású, rendkívül világos és csodás panorámával rendelkezik
  • 44 m2-es, remek elosztású 2 szobás lakás 3 m2-es erkéllyel
  • Remek szigetelésnek köszönhetően elenyésző télen a fűtés számla, nyáron pedig nem engedi úgy be a meleget. Ha viszont mégis a meleg miatt aggódna, található egy LG klíma is a nappaliban
  • Közös költség: 11.000 Ft.

Kifejezetten ajánlom ezt a lakást fiataloknak, fiatal párnak, ide már csak költözni kell. Közlekedés szempontjából is remek helyen található.”

 

További részletek és fotók a Ciprus utcai lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?