2 év után ismét a piacon a lipótmezei luxus vadászház

2 év után ismét a piacon a lipótmezei luxus vadászház

Illetve egykori vadászház, amely most ragyogó luxus ingatlan formájában tündököl a II. kerületi Lipótmezőn. A két évvel korábbi posztunkhoz képest az ár jelentősen megnőtt, de a képek is változtak. Hasonlítsa össze a luxus fokozatait és nézzen szét Buda egyik legelegánsabb otthonában!

A 206 négyzetméteres ingatlan hirdetése a szokásosnál hosszabb és választékosabb formában mutatja be a házat. A vizuális, szellemi és spirituális kényeztetés témáiból csak ízelítőt hoztunk, de a teljes szöveg is megér pár perc figyelmet.

 

Az egykori vadászház jelenéről, részletesen

 

“Ez az ingatlan maga a földre szállt mennyország. Vizuálisan, szellemileg és spirituálisan is kényeztet. Egyensúlyt, harmóniát, megnyugvást teremt az itt lakók életében. Azoknak ajánlom, akik szeretnének elvonulni a világ elől a saját kis birodalmukba. Olyan helyet keresnek, ahol feltöltődhetnek, ahol önmaguk lehetnek, ahol békére lelnek. […]

A társasház 2020-ban szintén megújult. Korábban a Széchenyi kastély részeként vadászházként használták. Amíg lemegyünk a lakáshoz vezető úton, gyönyörködhetünk a szépen karban tartott kerten. A zöld környezet, a tágas tér, a jó levegő magával ragad.

A lakás megközelíthető közvetlenül a garázsból vagy egy külső lépcsőn keresztül is. Utóbbi részben teraszként is funkcionál. Biztos vagyok benne, hogy sokszor fog ide kiülni akár egyedül, akár barátaival, ismerőseivel. Amint kinyílik a bejárati ajtó tátva marad az ember szája. Hatalmas, 50m2-es tér tárul elénk. Rengeteg az ablak, árad be a napfény. Azonnal érezni, hogy különleges helyre érkeztünk. […]”

További fotók és részletek az egykori vadászházról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?