Íme az I. kerület legkisebb, 20 nm-es eladó lakása…!

Íme az I. kerület legkisebb, 20 nm-es eladó lakása…!

Lakna 20 négyzetméteren? És a Halászbástyánál? Mutatunk egy almazöld apróságot, amelyben több van, mint amit a mérete sugall.

 

A 20 nm-es, eladó lakásról

 

“A Halászbástyától karnyújtásnyira, kuriózumnak számító műemlék épületben eladó egy bájos hangulatú, hangulatos 20 nm-es garzon!A lakás:- 20 nm mért alapterületű- Pár éve teljes körű felújításon esett át, kiváló állapotú- Akár teljes bútorzattal együtt eladó- Gázcirkó fűtésű, a 20 nm-es lakás alacsony rezsijű- Tehermentes, azonnal birtokba vehetőAz épület:- Jó állapotú, történelmi, műemlék épület- Kiváló lakóközösséggel rendelkezik- Gazdálkodása rendezettA környezet:- A történelmi várnegyed egyedi hangulatot áraszt- Kiváló infrastruktúra és tömegközlekedés jellemziRitkán kerül hasonló ingatlan a piacra, érdemes megtekinteni!”

További részletek és fotók a 20 nm-es lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?