Vegyen házat Erick van Egeraat-tól! Mondjuk Remeteszőlősön!

Vegyen házat Erick van Egeraat-tól! Mondjuk Remeteszőlősön!

Erick van Egeraat neve ismerősen csenghet, már ha követi az építészet jelenét. Vagy csupán akkor, ha valaha rácsodálkozott a Dózsa György út 84/b és 84/c. szám alatt található ING-Székház épületére, és utánanézett, mégis kinek az alkotása áll a helyszínen. Nos, ha így sem áll össze a kép, akkor mutatunk egy remeteszőlősi családi házat, amelyet most bárki megvehet.

 

A remeteszőlősi van Egeraat házról, részletesen

 

“Eladó egy, a híres holland építész, Erick van Egeraat tervei szerint megépült minimalista stílusú villa a Hillside Residence lakóparkban. A lejtős telek legfelső, legszélső, a benti játszótérhez legközelebbi pontján áll a villa, tehát a lakóparkon belüli helyzete kiváló, örök panorámás. Saját, közel 900 nm-es, kertész által gondozott zöld terület tartozik az ingatlanhoz, a biztonságról és kényelemről portaszolgálat gondoskodik. A van Egeraat villával egybe épült 2 beállásos, fűtött garázsból közvetlen bejárat nyílik a házba.

A mintegy 70 nm-es nappali + étkező szerves része a konyha, együtt, mégis külön, óriási tolóajtóval lehet leválasztani a nappalitól. Az étkező-nappaliból kijárat nyílik a teraszra, melyet mediterrán hangulatú kőfal határol. A kert is gyönyörű panorámával rendelkezik, ugyanakkor sem a szomszédok, sem a járókelők nem látnak be ide.

A van Egeraat ház földszintjén helyezkedik el az amerikai típusú szülői hálószoba, saját gardróbbal és fürdőszobával, ahol zuhanyzó és kád is található. Az emeleten 1 nagyobb hálószoba saját gardróbbal és 2 kisebb hálószoba, valamint 2 fürdőszoba található. A ház minőségi életteret biztosít akár több gyermekkel is. Igény esetén akár nagy társasági életet élő családot is kiszolgál a ház. A Hillside Residence közel az Amerikai és a Francia Iskolához, a lakópark bejárata mellett közvetlenül egy igényes közért is található. Nagykovácsi központja kocsival 5 perc sincs.

További fotók a van Egeraat házról az ingatlanbazar.hu oldalán!