Íme egy 303 milliós, történelmi hangulatú társasházi lakás!

Íme egy 303 milliós, történelmi hangulatú társasházi lakás!

A 163 nm-es, V. kerületi otthon valódi különlegesség az ingatlanpiacon! Jöjjön egy történelmi hangulatú társasházi lakás, ínyenceknek!

 

A történelmi hangulatú társasházi lakás részletei

 

“Budapest V. kerületében a Parlamenttől 200 m-re, 163 m2-es történelmi hangulatú társasházi lakás eladó. Az 1. emeleti összközműves otthonban 3 szoba, egy többfunkcióra alkalmas közösségi helyiség, egy erkély, egy konyha, egy fürdőszoba, egy WC, egy közlekedő, egy előszoba és egy tároló kapott helyet.

A lakás egyedi belsőépítészeti megoldásokkal rendelkezik. A helyiségek aljzatának burkolása, a nyílászárók, valamint a mennyezetek egyedi stílusúak, stukkókkal, fa berakásokkal készültek. A századelőn készült ablakok Róth Miksa ólomüveg művész által díszítettek. A bejárati ajtó és kapu, a kilincsek, kovácsoltvas rácsok és korlátok korhű kézműves mesterek remekei. A lakás világítását a belső kivitelezéshez igazodó dísz csillárok biztosítják. Az erkély kovácsoltvas korlátjának két oldalsó végét faragott kő oroszlánok díszítik, a külső homlokzat, a lépcsőház és a belső udvar kialakítása, díszítése szintén egyedileg kivitelezettek.”

 

Technikai háttér

 

“Az otthon melegét gáz-cirkó központi fűtés biztosítja radiátoros hőleadással, melynek egy része a lakás stílusához igazítottan perfetti ráccsal borított. A lépcsőház zárt, kóddal nyitható. A lépcsőházban lift is működik, ami a lakás bejáratával szemben nyílik. Az ingatlan biztonságáról az utcai bejárati kapun kívül, két különálló kóddal és belső előtérrel ellátott bejárati ajtó gondoskodik. Az elektromos hálózat korszerűsített, az ablakokat elektromos redőnyökkel látták el.

A lakás belmagassága, annak jellegéhez igazodva 4,5 méter, a helyiségek egy része galéria kialakítására is alkalmas lehet. A lakást az új tulajdonos saját igényének, az ingatlan jellegének és megválasztott funkciójának megfelelően fejlesztheti. Alkalmas lehet befektetésre, kétgenerációs lakhatásra, irodai tevékenységre, vállalkozásra, díszletként történő használatra, társasági rendezvények lebonyolítására. Az ingatlan jelenleg nem lakott, időszakosan vállalkozási célra használt, birtokba adás azonnal lehetséges. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek, történelmi hangulatú társasházi lakás ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk. Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?