22 db eladó nyaraló van épp a budapesti piacon

22 db eladó nyaraló van épp a budapesti piacon

A budapesti eladó nyaraló állomány talán nem a legnagyobb, a szórás viszont érdekes! Míg a legolcsóbb ajánlat 7,7 millió forint, a legdrágább fővárosi nyaraló ára meghaladja a fél milliárdot. Lássuk a két végletet, na meg persze mindazt, ami közé esik!

 

A legolcsóbb fővárosi nyaraló részletei

 

“XXIII. SOROKSÁR – Péterimajorban, tóág melletti egyszintes, TÉLEN IS LAKHATÓ nyaraló eladó 7,7 MFt-os áron! A faház belülről szigetelt, 1,80-2,00 m belmagasságú. Az ingatlanon áram és fúrt kút található. Fűtése kandallóval történik. Héjazata pala. 30 x 30-as aljzatbetonnal burkolt. Az egylégteres építmény a nappali, a háló és a konyha szerepét is betölti. A mellékhelyiség külön épületben található. A főépület mellett két másik kisebb faépület is található az ingatlanon., kb. 3-4 nm-esek. Itt kapnak helyet a kerti szerszámok, a fűnyíró, stb.

A nyaraló teljesen be van rendezve, hűtőgéptől a televízióig mindennel felszerelt, amit eladó az ingatlannal együtt továbbad. A vevő tulajdonosává válik a tó és az ott található erdő egy részének is, mivel magánterületről van szó. Az ingatlan előtt gépjármű tárolására megfelelő rész alakítható ki. Az ingatlan nem közvetlen a tó mellett van, csak egy oldalága van a telek végében. A csónakázásra, horgászásra ideális.

A környékről: Ez az ingatlan ideális nyaralásra, de egyszemélyes legénylakásnak is kitűnően megfelel, mivel akár télen is lakható. A 166-os busz kb. 8 perc sétányira található, de ha gépjárművel rendelkezik 2-3 perc alatt elérhető a belterületi rész. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

A legdrágább fővárosi nyaraló részletei

 

“III. kerületben a Római parton eladó egy felújítandó vagy bontandó üdülőépület, 5 394 m2-es telken. Az épület adatok, tájékoztató jellegű adatok. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk. Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?