359 millió forintról velősen: 2 mondatban kínálnak egy házat Remetehegy lankáin!

359 millió forintról velősen: 2 mondatban kínálnak egy házat Remetehegy lankáin!

Persze az 598 nm-es, Makovecz stílusú ház kapcsán lehet, elég ha a képek beszélnek. Exkluzív fotók a III. kerületi Remetehegy csodás tájáról!

“Remetehegy nyugodt utcájában eladásra kínálunk egy 5+1 szobás, 3 szintes, MAKOVECZ stílusban épített családi házat. A Szent István Bazilikára tájolt otthont egy 16 m belmagasságú kandalló díszesíti, továbbá 4 garázshely, konditerem, szauna, tágas terek, és egy 827 négyzetméretes telek (intim terekkel!) varázsolja el a ház új tulajdonosait.”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

 

Tipp mindenkinek, Remetehegy ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?