Az ország nem csak Budapest: egy példamutató, zalaegerszegi lakás!

Az ország nem csak Budapest: egy példamutató, zalaegerszegi lakás!

A Zala megyében található, 190 nm-es, hófehér álomotthon egészen különleges színfolt a hazai ingatlanpiacon. Kád a hálóban, finomság mindenfele! Nézzen szét az év – eddigi, és jó eséllyel sokáig – kedvencként számon tartott zalaegerszegi otthonában!

A zalaegerszegi lakásról, részletesen

“Igen, igaz! Ez a mesébe illő családi ház Zalaegerszeg központjában áll ! Ez a két nappalival, 3 lakószobával, 2 fürdőszobával ellátott közel 200 m2-es ingatlan 416 m2-es sík telken fekszik. A belső terek kialakításában fontos szerepet kapott “a kevesebb néha több”- elve, a maga elegáns, kifonomult, visszafogott, mégis romantikus hangulatával. A zalaegerszegi családi ház egységét az egyszerűséget és a tisztaságot jelentő fehér szín is hangsúlyozza.

A ház lelke a földszinten elhelyezkedő, és egymásba nyíló étkezővel ellátott konyha és nappali. A világos és napfényes nappaliban a gyönyörű cserépkályha biztosítja a bensőséges, meleg otthon érzését. A konyhában a fehéret csak az egyedileg, méretre gyártott és konyhaszigettel rendelkező konyhabútor fekete fogantyúi és a fekete lámpatestek törik meg, és teszik kontrasztossá. Itt korszerű konyhagépek, illetve indukciós főzőlap került beépítésre.

A földszinten találunk még egy épített zuhanyzóval ellátott háztartási helységet, és egy különálló mosdót is. A zalaegerszegi otthonban közvetlen kapcsolattal érjük el a nyugodt és a kiváncsi szemek elől rejtett teraszt, majd onnan a saját zöld udvart. Természetesen ennek az egyedi hangulatú ingatlannak a nyílászárói nem lehetnek másból mint fából. […]”

További részletek és fotók a zalaegerszegi lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!