Idén a vásár sem zavar: még mindig eladó egy 560 milliós lakás a Vörösmarty téren!

Idén a vásár sem zavar: még mindig eladó egy 560 milliós lakás a Vörösmarty téren!

A karácsonyi vásár idén online platformra költözik, így a kultikus, pesti tér kevés számú, kiváltságos lakója nyugodtabban pihenhet. Na de hol és mennyiért lehet élni egyáltalán a Vörösmarty téren? Mutatjuk a helyszín egyik extravagáns ingatlanát, amelyről már évekkel ezelőtt is írtunk, igaz, akkor még nem nyerte el mai formáját!

Luxus, vásár ide vagy oda

 

A karácsonyi vásár szomszédjában lévő ingatlan jellemzői

  • Város: Budapest
  • Ár: 560 000 000 Ft
  • Méret: 273 m2
  • Szobák száma: 3
  • Épület szintjei: 5
  • Belmagasság: 700 cm
  • Klíma: Igen
  • Emelet: 5. emelet

“Vörösmarty téren az Üvegpalotában eladó a legfelső szinten 7méteres belmagassággal rendelkező 244 nm-es jelenleg 3 szobás (hatalmas nappali + 2 hálószoba) luxus penthouse lakás 58 nm-es terasszal, teremgarázshellyel. Egyedi ajánlat, kiváló ár-érték arány, kilátással a karácsonyi vásár helyszínére.
Az épületnek kizárólag a legfelső szintjén található lakások közül a legjobb nm áron kínáljuk megvételre Budapest egyik legkiválóbb elhelyezkedésű egyedi ingatlanát. Tökéletesnek és páratlannak mondható mind elhelyezkedését tekintve, mind további adottságait figyelembe véve.”

 

00a

01a

02

02a

További részletek és fotók a világhíres vásár mellett lévő lakásról, az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?