Kicsiből nagy: egy 28 nm-es lakás, amelyből 44 nm lett!

Kicsiből nagy: egy 28 nm-es lakás, amelyből 44 nm lett!

Sok-sok befektető csapott le nagy belmagasságú, földszinti, belvárosi otthonokra. És ha jó ízlésük volt, valamint követték a legújabb trendeket, a lepukkant, sötét, egy szobás ingatlanok helyén a kicsiből szuper nagy lakások születtek! Jöjjön egy jó példa az Eötvös utcából, 34,9 millióért, ráadásul az I. emeletről!

Kicsiből nagy, ahogy kell!

 

“Eötvös utcában kínálok eladásra, egy teljesen felújított, azonnal költözhető, tehermentes, felújított 28 nm es 1. emeleti lakást, nagyon jó hangulatú társasházban. Kicsiből nagyot alkotni jó!”

A “kicsből nagy” ingatlan jellemzői

  • Ár: 34 900 000 Ft
  • Méret: 44 m2
  • Szobák száma: 1
  • Félszobák száma: 1
  • Bútorozott: Igen
  • Fűtés típusa: Elektromos fűtés
  • Ingatlan állapota: Kiváló

01

01b

01c

02

02a

02b

03

03a

További részletek, alaprajz és fotók a “kicsiből nagy” lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Gelériák, ahogy azokról gondolkodni illik

 

2020-ban már tényleg bármit lehet. Már technikailag, design szempontjából. Akár önképző módszerekkel, a YouTube előtt találhatjuk ki, hogyan varázsoljunk kis, sötétebb otthonokat ragyogó, élhető, tágasabb terekké.

A “kicsiből nagy” tendenciája nem újkeletű, bizonyára sokan látogattunk a 80-as években is rokonokat, barátokat galériás lakásokban. A sokszor nyomaszt, padlótól plafonig lampériázott elemek helyét azonban átvették a szebb és funkcionálisabb megoldások! A Galériák az évezrednek megfelelően posztunkban már meséltünk erről. De a szívünk már többször megdobbant a témában, többek között egy, a pesti Zsinagóga közelében lévő otthon láttán. Bár tény, itt a “kicsiből nagy” helyett a “nagyból mégnagyobb” elve révényesült.

 

Tipp mindenkinek, “kicsiből nagy” ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?