Az ország nem csak Budapest: Luxus álomkivitelben, Szegeden!

Az ország nem csak Budapest: Luxus álomkivitelben, Szegeden!

“Nagyvonalú otthon többgyermekes családnak vagy igényes Airbnb, jövedelmező befektetés” felütéssel kezdődik az a lakás hirdetés, amelynek fotója mellett tényleg nem tudtunk elmenni kattintás nélkül. 99 nm, sok-sok világos, elegáns szoba és egy szépen karbantartott lépcsőház Szegeden! Mindez 49,9 millióért! 15 fotó!

Álom Szegeden, részletesebben

 

“[…] Szent István tér közelében karbantartott nagypolgári ház 1. emeletén kínáljuk eladásra ezt a 99 nm-es, 4 hálószobás lakást. A tavalyi teljeskörű renoválás során kiváló érzékkel sikerült megőrizni a polgári lakás hangulatát és műszakilag a modern életvitelnek minden szempontból megfelelően átépíteni, korszerűsíteni. A belsőépítész terveit prémium minőségű anyagokkal, magas műszaki színvonalon valósították meg. Az esztétikai felújítás eredménye ez az újszerű, üde hangulatú, kitűnő elrendezésű lakás. […]”

delmagyar_12-04b

delmagyar_12-04c

delmagyar_12-04d

delmagyar_12-04e

delmagyar_12-04f

További részletek és fotók a Szegeden található luxus kapcsán, az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Egyéb szépségek, Szegeden

 

A déli megyeszékhely, Csongrád fiatalos, lendületes városa, Szeged nem csak egyeteméről, színházáról híres. De úgy látszik, lakberendezési kérdésekben is eléggé “otthon vannak” Szegeden. A Délmagyar médiummal közös összefogásban számos, csodás helyi ingatlant mutattunk már be. Mind a blogon, mind a Szegeden akár kézbe is vehető napilapban. Nem is tudunk hirtelen kedvenc posztot választani, annyi elképesztő luxus otthont láttunk már! Böngéssze át ön is, mi található Szegeden! Katt a meglepő találatokért!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?