Hoppá, meg is van a Velencei-tó legjobb, eladó nyaralója!

Hoppá, meg is van a Velencei-tó legjobb, eladó nyaralója!

Örökpanoráma, nádfedél, csodás kitettség, műemlék jellegű borospince és szépen rendben tartott szobák. Ez és sok minden más jár a 80 nm-es, 64,9 millióért kínált ingatlanhoz!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 64.900.000 Ft
  • Alapterület: 80 nm
  • Emelet: 4. emelet
  • Szobák száma: 3
  • Ingatlan állapota: Újszerű

00a

03

03a

Leírás

RITKASÁG, KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN! ÖRÖKPANORÁMÁS NÁDFEDELES CSALÁDI HÁZ, BOROSPINCÉVEL!!

A velencei tó közelében, Sukoró hegyvidéki környezetében, csendes aszfaltozott zsákutcában, 1687 nm-es telken, 2001-ben Ytong falazattal épült kitűnő adottságokkal rendelkező, befektetésre is alkalmas, könnyedén alakítható, bővíthető, két szintes beton födémes, 80 nm-es, hasznos lakóterületű, 3 szobás, napos-világos D-K fekvésű, alacsony fenntartású, elektromos padló és cserépkályha fűtésű, szezonálisan lakott újszerű állapotú, körbejárható ÖRÖKPANORÁMÁVAL RENDELKEZŐ, nádfedeles családi ház, beépített, gépesített konyhával, a képeken látható összes bútorral, gondozott kerttel, eladó.

Az ingatlanhoz egy különálló 20 nm-es műemlék épület, (présház, borospince) tartozik!
Az utca hegyvidéki elhelyezkedése miatt nem csatornázott a vezetékes víz és az áram a házba bekötve, a gáz az utcában található. Ajánljuk mindazoknak, akik egy kellemes hangulatú, emberléptékű, természet közeli családi házban szeretnének lakni, távol a város nyüzsgő forgatagától, tiszta levegőre, nyugalomra vágynak, de mégis Székesfehérvár, Budapest vonzáskörzetében maradnának. Ezt a házat érdemes megnézni!
01
01a
01b
02
További képek az eladó nyaralóról az ingatlanbazar.hu oldalán!