Negyed milliárdét Lotz Károly freskós lakást vehet az Újlipótvárosban!

Negyed milliárdét Lotz Károly freskós lakást vehet az Újlipótvárosban!

A Szent István körúton, a Vígszínház mellett különleges ingatlant kínálnak eladásra. Jó eséllyel persze befektetőé lesz, hiszen ki más tudna mit kezdeni 412 nm-nyi csodával? Kincsek a múltból rovatunk egy ékköve következik, ahol még főpolgármesterek is éltek!

Lotz Károly olyan impozáns helyszínek monumentális és lenyűgöző festményeit alkotta meg, mint a Magyar Nemzeti Múzeum, a Pesti Vigadó, a Magyar Tudományos Akadémia, a Magyar Állami Operaház, a Szent István-bazilika és a Országház. Na meg persze az eladásra szánt XIII. kerületi lakás, amelyet most bárki megvehet, akinek akad 275 millió forintja!

01

“Szent István krt.-n a Vígszínház mellett egy különleges ingatlan eladó, ami akár iroda akár lakás céljára alkalmas. Az ingatlan jelenleg irodaként regisztrált (anno Főpolgármesteri rezidencia), a területe 412 nm. Az egész épület inkább irodaházas jellegű (nagyon nívós cégeknek, és neves Ügyvédi irodáknak szolgál központjaként). Ez az iroda az egész ház legkülönlegesebb egysége a mérete, elhelyezkedése, a Lotz Károly freskó, illetve fafaragásos mennyezetek, ajtó feletti gipszstukkók miatt is. Az értékesítendő terület az első emeleten helyezkedik el, és a teljes Szent István körúti oldal tartozik hozzá, valamint a Hegedűs Gyula utcára is néz pár szoba. Az irodának 3 bejárata is van, mind a lépcsőházból nyílnak.

A jelenlegi kialakítással 9 db eltérő méretű helyiség van kialakítva irodának, mely 10-11 darabra növelhető, de van lehetőség a nagy, 60 nm-es recepció munkaállomásnak való hasznosítására is, így a másik bejáraton keresztül történne a belépés. Így egy további hatalmas térrel növekedne az irodának használható rész. Az ingatlant egy fan coil rendszer fűti, és hűti. Az egész ingatlan jó állapotú, de a végső felhasználáshoz felújítás szükséges. Alkalmas ügyvédi irodának, nívós cégközpontnak, reprezentatív irodának, diplomáciai feladatokra, akár orvosi központnak, vagy nyelviskolának, egyéb oktatási célra, kiállítások megtartására, vagy akár egy reprezentatív Hostel-nek. Parkolás megoldható az egy sarokra lévő NH Hotel mélygarázsában. iá: 275 M Ft.”

02

03

04

További képek az eladó lakás komplexumról az ingatlanbazar.hu oldalán!