Havi 50 millióért 90 nm-es lakás kiadó a Gozsdu udvarnál…

Havi 50 millióért 90 nm-es lakás kiadó a Gozsdu udvarnál…

A főváros legdrágább albérletének díja a hirdetés szerint 49 832 640 Ft (€144.000). Nem pontosan értjük az összeget, de ennek ellenére – vagy épp ezért – benéztünk a Gozsdu udvari ingatlanba!

A havi 50 milliós, Gozsdu udvari lakásról, részletesen

 

“VI. kerületben –Gozsdu udvarnálkiadásra kínálunk egy nívós, új építésű téglaházban található, klimatizált lakást külföldiek részére. A Gozsdu udvarnál, legfelső, 8. em.i kertre, tetőkre néző, abszolút csendes, panorámás frissen teljesen felújított lakás, 75 nm + 30 nm, részben fedett terasz, KIADÓ! Mindennel felszerelve, bútorozott, 2 háló, 2 fürdő, 2 terasz. A parkolás a ház mélygarázsában van, mely benne van az árban. Az ingatlanban, minden fogyasztás egyedi mérőóra szerint kerül elszámolásra. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére. CSOK-kal vagy bármilyen más kedvezmények igénybevételében is segítünk Önnek! 2 havi kaucióval és egy havi bérleti díjjal AZONNAL birtokba vehető! AZONNAL költözhető, addig is rugalmasan megtekinthető, foglalózható.”

További fotók a Gozsdu udvari lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?