Elképesztő: eladó az Astoria “Ovális Irodája”, avagy egy 359 milliós lakás képei és története

Elképesztő: eladó az Astoria “Ovális Irodája”, avagy egy 359 milliós lakás képei és története

Az Astoria és a Károly, valamint a Múzeum krt. találkozásánál több izgalmas épület is áll. Az egykori MTA bérház tetején látható, ovális kiszögellés a szomszédos, “órás” épület kistestvéreként épült 1939-ben. Pár éve Brad Pitt és Robert Redford is lábával illette a környező betont, most pedig valaki akár családostul beköltözhet a jócskán kuriózumnak számító ingatlanba!

A Georgia-ház mellé épült MTA bérházat jó eséllyel mindenki ismeri, aki megfordult Budapesten. Az elegáns lépcsőházat pedig sok fogorvoshoz, vagy épp jógaórára igyekvő látogató is koptatta már. Néhányan azonban nem álltak meg a csúcsig és a tetőteraszos felső szint és épületrész előnyeit élvezhették. A jelenleg irodaként funkcionáló hely egyértelmű előnye a különlegesség. A zaj ártalmak miatt azonban jó eséllyel a továbbiakban sem családi fészekként fog funkcionálni. Azért nyilván érdekes, ki és mire használja majd a 359 millióért kínált, 217 nm-es lakást?

00

Az ingatlan adatai

  • Ár: 359.000.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 217 nm
  • Szobák száma: 7
  • Ingatlan állapota: Újszerű

Leírás

KURIÓZUM! BELVÁROS SZÍVÉBEN, HOTEL ASTORIÁVAL SZEMBEN JELENLEG IRODÁNAK BERENDEZETT PENTHOUSE LAKÁS ELADÓ!
Eladó a belváros szívében, közvetlenül az Astoriánál, a Károly körúton egy ikonikus ház legfelső emeletén egy kör alakú, most irodának kialakított ingatlan, melynek jellemzői: 181 négyzetméter hasznos alapterület, csatlakozik hozzá két oldalról két terasz: az 52,6 négyzetméteres terasz az Astoria kereszteződésére és a Gellérthegyre, a 20 négyzetméteres terasz pedig a Károly körútra néz.
Ebből a mostani irodából akár 3-4 lakást is ki lehet alakítani, tehát befektetésnek is kiváló lehet. A lépcsőház nagyon szép, gondozott, lift van, a ház előtt busz-, villamos-és metrómegálló egyaránt található. Az ingatlan irányára, akár berendezéssel 359 millió forint.
01a
01b
02
03
04
04a
További részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!